Дебютувала нова Toyota C-HR (фото)

Представлено новий кросовер Toyota C-HR

0
1101

Компанія Toyota випустила кросовер C-HR другого покоління, провісником якого був концепт-кар Prologue, показаний у грудні 2022 року. Паркетник очікувано змінився в екстер’єрі і в цілому став набагато сучаснішим, ніж раніше.


Так, дизайном «другої» Toyota C-HR схожий на моделі з «електричної» лінійки bZ : у цьому плані його зробили різкішим, динамічнішим, а також спортивним. Боковини машини стали трохи масивнішими і «м’язистішими», ліхтарі об’єдналися тонкою світлодіодною смугою, а передня частина кросовера з незвичайними фарами вийшла гостроносою і відтепер трохи нагадує «рибу-молот».


Салон Toyota C-HR перероблений повністю, і тепер у ньому відразу 2 екрани: цифрова панель приладів діагоналлю 12,3 дюйма і аналогічний за розміром тачскрин медіакомплексу. Найдорожчі модифікації також будуть наділені проекцією на лобовому склі, панорамним дахом, топовою акустикою JBL , атмосферним підсвічуванням інтер’єру з 64 відтінками та переліком інших «преміальних» опцій.


У моторній гамі нового Toyota C-HR – виключно гібриди. Принаймні, в Європі їх буде три, причому як з переднім, так і повним приводом. Найдоступніші варіанти отримають зв’язку з 1,8-літрового двигуна на передній осі та електродвигуна із загальною віддачею 140 к.с. У проміжній версії йде та ж схема, але з 2,0-літровим ДВС і загальною потужністю 198 к.с., а очолює лінійку новинки повнопривідний гібрид, що заряджається, на 223 к.с.


Як уточнили в компанії Toyota , найпотужніший варіант C-HR другого покоління може набирати першу сотню за 7,2 секунди, розганятися максимум до 180 км/год і проїжджати однією електрикою до 66 км.


Ціни на новий кросовер Toyota C-HR поки не названо, але прийом попередніх замовлень на такі кросовери у європейських автодилерів вже відкрито.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!