Дебют Range Rover Evoque 2024: нові фари, більше камер, вигнутий дисплей

JLR офіційно представив новий Range Rover Evoque 2024 року

0
421

На перший погляд, Range Rover Evoque 2024 дуже схожий на модель 2023 року. Не те, щоб модель, що йде, не радувала око, але у світі фейсліфтингу так не прийнято. Але зміни відбуваються не лише у зовнішності позашляховика, а й у тому, як він зустрічає пасажирів усередині.

Почнемо з візуальних ефектів, а саме з радіаторної решітки. З’явився новий шаблон у вигляді сітки, де використовуються тонкі прямокутники порівняно з неправильними шестикутниками. По обидва боки решітки радіатора розташовані нові фари, які виглядають не відрізняються від поточної моделі, але важливим є те, що всередині. Це нові світлодіодні ліхтарі Pixel 1 , у яких втричі більше світлодіодів, ніж раніше. Крім того, кожне джерело світла містить чотири піксельні модулі зі світлодіодами, які індивідуально керуються, проеціюючи різну кількість світла в різних напрямках. У Європі ці ліхтарі входять до стандартної комплектації Dynamic HSE та Autobiography .


Також новинкою для Evoque 2024 є свіжі колеса діаметром до 21 дюйма. Нові кольори кузова включають Tribeca Blue, Corinthian Bronze та Arroios Grey, і це робить його для візуальних змін зовні, заявили журналісти CSN-TV .

Усередині кабіни можна відзначити набагато більше змін. Водій та пасажир на передньому сидінні відразу помітять новий 11,4-дюймовий центральний сенсорний екран. Це вигнутий екран, який кріпиться над панеллю приладів. Він розташований над новою центральною консоллю, яка втратила класичні фізичні елементи управління, за винятком переробленого важеля перемикання передач. Ефект є крайнім мінімалізмом, що відводить багато функцій автомобіля або на рульове колесо, або на сенсорний екран.


Продовжуючи технічні новинки, Range Rover Evoque 2024 оснащений новітньою інформаційно-розважальною системою Pivi Pro 2 . Вона підтримує бездротовий зв’язок Apple CarPlay та Android Auto, а Amazon Alexa 10 інтегрований для голосового керування. А ще є камери, система, яка, за словами JLR , є однією з найскладніших у класі Evoque . 3D-камера доповнена камерою наземного вигляду ClearSight та внутрішньою камерою заднього виду. Автовиробник також каже, що система очищення повітря в салоні Plus є однією з найкращих у своєму класі, вперше доступною на Evoque .

У Європі Evoque 2024 року доступний у комплектаціях S, Dynamic SE, Dynamic HSE та Autobiography . Варіанти трансмісії включають 1,5-літровий м’який трициліндровий гібридний двигун потужністю 160 кінських сил або 309 к.с. з гібридною системою, що підключається. 2,0-літровий м’який гібрид видає 249 л. на бензині, або 163 л. або 204 л.с. на дизельному паливі.

Ціни на Range Rover Evoque 2024 починаються від 49 800 євро .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!