Головна Авто Стала відома ціна кросовера Cadillac з 33-дюймовим дисплеєм

Стала відома ціна кросовера Cadillac з 33-дюймовим дисплеєм

У США почалися продажі нових кросоверів Cadillac XT4 з екраном 33 дюйми

0
90

Позашляховик XT4 знаходиться на ринку майже 6 років, тому Cadillac робить йому довгоочікуване оновлення. Автомобіль отримує нову передню панель з переробленою решіткою радіатора та вертикальними ходовими вогнями, як у інших моделей бренду У задній частині Cadillac перемістив відбивачі та змінив форму бампера. XT4 отримав 33-дюймовий вигнутий світлодіодний сенсорний дисплей від Cadillac Lyriq , який «розтягнувся» від панелі приладів перед водієм до краю панелі приладів з боку пасажира.

XT4 використовує найновіший інформаційно-розважальний інтерфейс, заснований на програмному забезпеченні Android Automotive від Google, та підтримує бездротове підключення для Apple CarPlay та Android Auto. У списку обладнання як додаткова опція з’явилася стереосистема AKG з 13 динаміками та вбудована точка доступу Wi-Fi 5G.

Покупцям пропонується нова лінійка 18- та 20-дюймових колісних дисків, а також три нових відтінки для фарбування кузова: Emerald Lake Metallic, Midnight Sky Metallic та Deep Sea Metallic. Відповідно до обраної комплектації змінюється і внутрішнє оздоблення: від чорного пластику у версії Luxury до вуглецевого волокна, дерева або алюмінію – у Premium Luxury та Sport.

З точки зору механіки в оновленому XT4 все залишилося тим самим: компактний кросовер використовує той же чотирициліндровий турбомотор потужністю 235 л. Вартість Cadillac XT4 2024 в базовій комплектації Luxury стартує з позначки 39 090 доларів. За версії XT4 Premium Luxury та Sport доведеться викласти мінімум 42 690 доларів та 43 190 доларів відповідно. Стандартний передній привід можна замінити на повний за додаткові 2500 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.