RAM готує новий пікап, який становитиме конкуренцію Volkswagen Amarok

На офіційних фото представили новий компактний пікап Ram Rampage 2024

0
76

Альянс Stellantis офіційно підтвердила, що компанія Ram готує новий компактний пікап 2024, який отримає назву Rampage. На підтвердження своїх слів марка опублікувала невелике відео з історією створення машини та назви.

Як видно, новинка отримає фірмову гігантську решітку радіатора, С-подібні денні ходові вогні та рубані форми. Задні ліхтарі виконані у стилі американського прапора.

Генеральний директор Майк Коваль-молодший пояснює, що Rampage під час розповіді про походження назви моделі згадав про силу та мужність, дві якості, які, як він сподівається, будуть пов’язані з вантажівкою. Раніше Dodge використав назву Rampage для невеликого 2-дверного пікапа з цілісним кузовом, що випускався з 1982 по 1984 роки.

Усередині новинка отримає 10,25-дюймовий тачскрин мультимедійного комплексу із операційною системою Uconnect 5. Крім того, автомобіль отримає цифрову панель приладів.

Як силова установка запропонують 2,0-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун Hurricane 4 від Stellantis. Як і у Jeep Wrangler, він розвиває потужність 270 л. та крутний момент 400 Нм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.