Авто

Rolls-Royce показав “космічний” позашляховик

Share

Новий Rolls-Royce Cullinan Black Badge Blue Shadow Private Collection натхненний лінією Карману , яка є точкою над поверхнею Землі, з якої починається космічний простір. Виробник розкішних автомобілів побудує всього 62 екземпляри, які вже заброньовані клієнтами. У лінії Кишені Синє небо Землі поєднується з чорним космосом. Rolls-Royce використовує це явище, пофарбувавши Cullinan у нестандартний відтінок Stardust Blue та встановивши безліч чорних елементів оздоблення всередині. Ґрати мають матове покриття, а колеса вкриті напівпрозорим лаком.

Як повідомляє видання csn-tv.ru , колекція також включає унікальну фігурку для капота з титану із синім лаком зверху, надруковану на 3D-принтері. В основі статуетки компанія вигравірувала логотип Black Badge та назву Blue Shadow.

В інтер’єрі Rolls-Royce використовує п’ять відтінків чорного, синього та білого, нанесених шістьма шарами для створення плавного переходу. Прозорий шар зверху змішує частинки синього та прозорого скла. На фірмову стелю “Зоряне Небо” нитками п’яти кольорів нанесено текстурне зображення місяця з кратерами. Перфорація на шкірі сидінь створює унікальний малюнок, натхненний видом на Землю із космосу. Кожне з них має понад 75 тис. крихітних отворів, виконаних майстром вручну. Столики в задній частині виконані шпоном Piano Black зі скляним блиском та алюмінієвою інкрустацією. Унікальний годинник має світло-блакитні анодовані ділянки та гравіювання Blue Shadow .

Для Cullinan Black Badge Blue Shadow можна замовити різні розкішні аксесуари, оформлені в космічній тематиці: автомобільний чохол, комплект з кількох валіз та мініатюрну копію автомобіля в масштабі 1:8 з внутрішнім і зовнішнім освітленням, що повністю функціонує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Rolls-Royce

Останні записи

Оголошено ціни на всі версії Porsche Cayenne 2025

Ціни на Porsche Cayenne сильно зросли: стартова роздрібна ціна найдешевшої моделі Porsche Cayenne 2025 становить…

17.05.2024

Cadillac випустив лімітовану серію автомобілів ручної роботи

2024 знаменує 20-річний ювілей V-серії - високопродуктивних моделей Cadillac. На честь цієї події Cadillac випустив…

17.05.2024

Названі автокомпанії лідери з продажу електромобілів у 2023 році

Продажі електромобілів у світі минулого року досягли 9.6 мільйонів одиниць, не враховуючи гібриди з можливістю…

17.05.2024

З’ясувалося, чому Hyundai Santa Fe провалив краш-тести

Нещодавно Страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) протестував Hyundai Santa Fe 2024 , який не отримав нагороду Top Safety Pick+ .…

17.05.2024

Ford вимагає від постачальників скорочення витрат

Ford Motor закликає своїх постачальників знизити витрати у спробі підтримати рентабельність електромобілів, йдеться у внутрішньому меморандумі…

17.05.2024

Mitsubishi готує нове покоління культового мінівену Delica (D:6)

У гамі Mitsubishi компактний мінівен Delica існує з далекого 1968 року. З того часу автомобіль…

17.05.2024