У Porsche Taycan з’явився серйозний конкурент із Італії

Aehra опублікувала тизер конкурента Porsche Taycan напередодні дебюту 16 червня

0
52

Aehra — нове ім’я у сфері розкішних електромобілів, але не бракує амбіцій. Вперше представивши позашляховик вартістю 160 000 доларів, який більше схожий на суперкар, ніж на традиційний позашляховик, італо-американський стартап опублікував тизер свого другого автомобіля електричного седана, призначеного для конкуренції з Porsche Taycan .

Жодне з чотирьох тизерних зображень не показує весь автомобіль, але вони показують достатньо, щоб знати, що концепція, яку фірма представить на автосалоні в Мілані в Монці наступного місяця, є «низькою, хтивою» і, ймовірно, змусить навіть Taycan виглядати досить старомодним . .

На знімку показаний автомобіль із формою, майже схожою на Aston Martin , а два знімки, зроблені з верхньої точки, підкреслюють яскраво виражену кривизну крил. Ми також можемо побачити тонке лезо ДХО під капотом, невеликий задній спойлер і значок італійського прапора на задній стійці.

“У AEHRA ми не віримо у створення нерепрезентативних концепт-карів, тому, коли ми представимо новий седан на автосалоні в Мілані в Монці 16 червня, автомобіль виглядатиме практично ідентично остаточній серійній моделі, яка з’явиться в 2026 році”, – сказав головний дизайнер Aehra та колишній головний дизайнер Lamborghini Філіппо Періні.

Як і позашляховик Aehra , який має надійти у продаж наприкінці 2025 року, седан буде побудований на платформі для електромобілів і матиме кузов, виготовлений із композитів. Очікується, що автомобіль отримає батарею ємністю 120 кВт/год , що забезпечує запас ходу 800 км і 950-вольтову технологію для швидкої швидкості зарядки.

Іншою ключовою деталлю, спільною з позашляховиком, буде назва або його відсутність. Aehra воліє не давати своїм моделям конкретні імена, тому ми припускаємо, що, як мав на увазі Періні, вона називатиметься просто Aehra Sedan .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!