Авто

У Mitsubishi нова загадкова модель: що це і коли подивитися

Share

Mitsubishi наклеїла свій значок на Renault Captur для ASX 2023 року, доступного в Європі, але не робитиме те саме в регіоні АСЕАН. Прем’єра невеликого нового кросовера відбудеться у серпні на Міжнародному автосалоні в Індонезії, а потім новинка надійде у продаж у районах, що входять до Асоціації держав Південно-Східної Азії. Автовиробник поки що не хоче розкривати назву, але нам продемонстрували кілька тизерів, що зображують як екстер’єр, так і салон моделі.

Якщо вам цікаво, чому цей підпис світлодіодного підсвічування може здатися трохи знайомим, то це тому, що ми бачили аналогічний дизайн ще у жовтні 2022 року. Цей новий кросовер, швидше за все, є серійною версією XFC Concept , тим більше, що останній був задуманий із прицілом на ринок АСЕАН. Проте Mitsubishi не виключила розширення доступності моделі, якщо вона виявиться комерційно успішною в цільових країнах.

Ще не названий кросовер стане першим, хто отримає нещодавно розроблену звукову систему від Yamaha . Це майже все, що Mitsubishi розкриває на даний момент, але ми нагадаємо вам, що концепція була створена з трьома додатковими режимами: нормальний, гравійний і грязьовий. XFC рекламувався як внутрішній простір, що має провідний в сегменті, і паралельну установку екрану, яка стане нормою в 2023 році.

Mitsubishi планує найближчим часом уявити безліч нових продуктів. Анонсований концепцією XRT , Triton наступного покоління (він же L200 на деяких ринках) скоро буде показаний публіці і приєднається до Delica Mini , гібридного Xpander та суперміні Colt на базі Renault Clio . Згідно з дорожньою картою продукту, опублікованою в березні, позашляховик зі сходовою рамою вийде до 2025 року, поряд із трирядним позашляховиком та дворядним гібридним позашляховиком.

Крім того, до 2028 року буде випущено повністю електричний пікап і дворядний позашляховик також без двигуна внутрішнього згоряння. Mitsubishi також виведе на ринок додаткові автомобілі, розроблені спільно з партнерами Renault та Nissan . За прогнозами, до кінця десятиліття на електрифіковані автомобілі припадатиме половина продажів машин марки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Mitsubishi

Останні записи

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024