У Європі з’явився 480-сильний електромобіль із запасом ходу 725 км за 110 тис. євро

Lucid привезе до Європи ще два варіанти Air

0
389

Lucid розширює асортимент у Європі. Американський бренд анонсував нові версії електромобіля Air, призначені для Старого континенту. Зокрема, клієнти в Німеччині, Нідерландах, Швейцарії та Норвегії можуть замовити варіанти Pure AWD та Touring із двома електродвигунами, причому перші поставки очікуються наприкінці цього року.

Дві нові версії позиціонуються базовими в прайс-листі Air як за потужністю, так і по оснащенню. Наприклад, Pure AWD можна замовити у Німеччині за 109 000 євро, а Touring – за 129 000 євро. Перший має потужність 480 л.с., а другий видає 620 л.с. Обидва оснащені акумуляторною батареєю ємністю 92 кВт/год, що забезпечує запас ходу 725 км.

У порівнянні з Dream Edition потужністю 113 кВт/год, ці нові версії можна заряджати постійним струмом потужністю до 250 кВт замість 300 кВт. Але є і переваги для комфорту: менша площа акумуляторів дозволяє Pure AWD і Touring розташувати задні сидіння на 8 см нижче, що дає очевидні переваги в просторі для ніг.

Новинки мають у своєму оснащенні системи допомоги водію як додатковий пакет, в той час як Pure не може бути оснащений панорамним скляним дахом. Також доведеться окремо заплатити за естетичний пакет Stealth Appearance з темними деталями.

Варто відзначити, що модельний ряд Lucid ще більше розшириться в 2024 році з дебютом базового Pure з одним заднім двигуном. Однак на даний момент американський бренд не розкрив подробиць про ціни та комплектацію цих моделей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!