Прохідність та безпека на найвищому рівні: представлений броньований Land Rover Defender

Компанія Inkas представила броньовану версію позашляховика Land Rover Defender нового покоління

0
451

Компанія INKAS Armored Vehicle Manufacturing повідомила про випуск броньованого автомобіля на базі Land Rover Defender нового покоління. Легендарний позашляховик отримав найкраще обладнання у галузі бронювання, а також розширені функції безпеки. Як зазначають розробники, машина продумана у найдрібніших деталях, щоб відповідати культовому зовнішньому вигляду Defender та забезпечувати захист на 360 градусів.

Створений для неперевершеного комфорту пасажирів цей розкішний броньований позашляховик від INKAS був спеціально розроблений для забезпечення бездоганної плавності ходу навіть по самій пересіченій місцевості, зберігаючи при цьому видатні характеристики та маневреність, якими славиться Land Rover Defender. Позашляховик оснащений стандартним 5,0-літровим двигуном V8 потужністю 518 кінських сил. Цієї потужності достатньо, щоб броньований автомобіль впевнено долав будь-які перешкоди на дорозі.

Від посилених критичних точок конструкції та ключових механічних компонентів до шин RunFlat і куленепробивного скла — цей позашляховик стратегічно розроблений для захисту водія та пасажирів навіть у найнебезпечніших обставинах . Броньований відповідно до CEN 1063 BR6 автомобіль, наприклад, здатний захистити від пострілів з гвинтівки з патронами калібру до 7,62 мм, а також від одночасного вибуху до двох ручних гранат DM51 під автомобілем завдяки посиленій ходовій частині. Незважаючи на додаткову вагу, модернізована підвіска та гальма дозволяють автомобілю витримувати додаткове навантаження.

Броньований Land Rover Defender відрізняється сучасними технологіями та матеріалами преміум-класу. Автомобіль також може бути оснащений широким спектром додаткових опцій безпеки, включаючи фільтрацію кисню в кабіні, системи пожежогасіння та комплекти аварійної сирени або гучного зв’язку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!