Флагман Volkswagen отримав два двигуни і повний привід

Компанія Volkswagen запатентувала спортивну версію електричного седана Volkswagen ID.7

0
291

Не дивно, що новий Volkswagen ID.7 отримує спортивну топ-версію, названу GTX. Це буде абсолютний флагман ID-парку Volkswagen. Нещодавно представлений електричний седан поки що має 286 л. і задній привід у найпотужнішому своєму прояві, але, звичайно, на цьому німецький автовиробник зупинятися не може.

Volkswagen ID7 GTX матиме повний привід і, ймовірно, два електродвигуни сумарною потужністю 340 к.с. Принаймні, це оновлена ​​трансмісія, яку, як повідомляється, отримає ID.3 GTX і яка незабаром також з’явиться в ID.Buzz GTX . Очікується, що батарея ємністю 86 кВт-год від ID.7 Pro S з’явиться в ID.7 GTX , хоча ще невідомо, чи вона також (як у Pro S) забезпечуватиме запас ходу до 700 км у спортивній версії.

Судячи з тизерних зображень, Volkswagen ID.7 GTX відрізняється від своїх менш продуктивних братів злегка зміненими фарами, чорними акцентами, темнішими тонованими вікнами та значками GTX. Він також отримає режими водіння, які зроблять шасі та кермо більш спортивними. ID.7 GTX також може мати практичну перевагу, оскільки, наприклад, Volkswagen ID.4 важить на 200 кг більше, ніж GTX. Volkswagen представить ID.7 GTX у вересні на виставці IAA Mobility у Мюнхені.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!