Авто

Найпотужніший пікап Ford з’явився у продажу

Share

Ford представив Ranger п’ятого покоління наприкінці 2021 року. Новий Ranger Raptor дебютував на початку 2022 року, але ці запуски були призначені для ринків за межами США. Сьогодні автовиробник представляє Ranger та Ranger Raptor 2024 року, які отримають покупці в Північній Америці.

Новий пікап дуже схожий на свого глобального аналога всередині та зовні. Однак під капотом все інакше. Ranger Raptor використовує 3,0-літровий двигун EcoBoost V6 з подвійним турбонаддувом, як і глобальний варіант, але він виробляє набагато більше потужності у вантажівці, призначеній для США. Силовий агрегат видає 405 кінських сил потужності. Двигун поєднується з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач SelectShift від Ford і є єдиною коробкою передач, доступною в новій лінійці Ranger .

Стандартним двигуном Ranger 2024 є 2,3-літровий рядний чотирициліндровий двигун EcoBoost потужністю 270 к.с. Ford запропонує пікап з більшим 2,7-літровим двигуном EcoBoost V6 , який використовується спільно з F-150 і Bronco , потужністю 315 к.с. і 400 Нм крутного моменту.

Raptor оснащений удосконаленою системою повного приводу та двоступінчастою роздавальною коробкою з електронним керуванням та блокуванням переднього та заднього диференціалів. Сімнадцятидюймові колеса, взуті в 33-дюймові всюдихідні шини BFGoodrich KO3, ховаються під крилами вантажівки, що розширюються, з функціональними вентиляційними отворами.

Новий Raptor отримав кілька встановлених режимів руху – “Нормальний”, “Буксирування/перевезення”, “Спорт”, “Слизька дорога”, “Позашляховик”, “Повзання по каменям” і “Баха”. Вони змінюють характеристики 2,5-дюймових амортизаторів Fox Live Valve Internal Bypass . Режими також змінюють алгоритми роботи двигуна, трансмісії, калібрування ABS, контроль тяги, кермо та дросельну заслінку. Вантажівка також оснащена вихлопною системою з активним клапаном з налаштуваннями Quiet, Normal, Sport та Baja.

Ranger буде доступний у чотирьох комплектаціях: XL, XLT, Lariat та Raptor . XL матиме чорну решітку радіатора та окантовку решітки радіатора. XLT і Lariat виділяються сірими акцентами на решітці радіатора та окантовці, а Ford пропонує два оздоблення з додатковим хромованим оновленням. Сімнадцятидюймові колеса входять у стандартну комплектацію XL та XLT , а версія Ranger Lariat отримала 18-дюймові.

Клієнти можуть замовити Ranger 2024 та Ranger Raptor наприкінці цього місяця. Модель початкового рівня коштуватиме від 34 160 доларів , а Raptor коштуватиме 56 960 доларів . Попереднє покоління Ranger XL 2023 оцінюється від 28 895 доларів США . Обидві вантажівки надійдуть у продаж наприкінці літа; однак Ranger з 2,7-літровим EcoBoost V6 не буде доступним до пізньої осені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Ford

Останні записи

Нова Toyota RAV4 (2025): що про неї відомо

Через шість років після запуску поточного покоління знаменитого японського кросовера RAV4 компанія Toyota готова провести…

07.10.2024

Експерти пояснили, чому не варто ігнорувати воду у вихлопній трубі автомобіля

У холодну пору року нерідко можна помітити, як із вихлопних труб автомобілів тече вода або…

07.10.2024

Визначено найпопулярніший автомобіль Європи: хто лідирує у продажах

Серпень 2024 року став важливим етапом для хетчбека Dacia Sandero, який знову посів перше місце…

07.10.2024

Нова версія Audi A7 вперше буде представлена ​​у новому типі кузова

Незважаючи на нову назву, наступний Audi A7 продовжить конкурувати із традиційними конкурентами поточного A6, такими…

07.10.2024

На тизері показали новий Jeep Compass 2025 з повним приводом

Автомобільний гігант Stellantis представив перший тизер повністю оновленого кросовера Jeep Compass 2025, натякаючи на різноманітність…

07.10.2024

Nissan Leaf відкликають через можливу небезпеку загоряння

Десятки тисяч машин Nissan Leaf потрапили під відгук з міркувань безпеки. Автовиробник стверджує, що високовольтна…

07.10.2024