Авто

Модельний ряд Mitsubishi незабаром поповниться кількома новинками

Share

Японські автовиробники розповів про свої успіхи у попередньому фінансовому році та анонсував майбутні продукти. Mitsubishi хотіла б нагадати нам, що у неї є кілька нових моделей у розробці, ще раз представивши Colt , Triton та компактний кросовер . Вони показані поруч із вже представленими автомобілями, такими як ASX – перейменований Renault Captur – і Delica Mini , кей-кар з високою посадкою та помірними позашляховими амбіціями.

Першим буде представлений Colt у вигляді оновленого Renault Clio 2024 зі значком Mitsubishi та деякими незначними змінами. Він буде представлений 8 червня і запропонує гібридну силову установку так само, як і автомобіль-донор. Renault вироблятиме Colt у Туреччині на своєму заводі у Бурсі.

Що стосується Triton наступного покоління, то він уже був представлений концептом XRT , який дебютував у другій половині березня. Подробиці про пікап на даний момент обмежені, але він, ймовірно, буде розділяти платформу з Navara і, ймовірно, пропонуватиме аксесуари Ralliart , враховуючи, що вони були в концепті. Планується, що він надійде у продаж наступного фінансового року, причому Таїланд має отримати модель першим, перш ніж вона прибуде до регіону АСЕАН.

Слайд-шоу також містить “компактний позашляховик”, демонструючи концепт XFC 2022 року. На відміну від ASX з його французьким корінням, наступна серійна версія розробляється Mitsubishi для ринків АСЕАН. Проте автовиробник не виключає можливості запуску моделі в інших регіонах, якщо вона виявиться комерційно успішною.

Якщо назва « Xpander » вам нічого не каже, то це суміш мінівену та кросовера, випущена наприкінці 2019 року, а потім піддалася фейсліфтінгу в середині 2022 року. У найближчому майбутньому Mitsubishi має намір оснастити його гібридною силовою установкою. Всі ці продукти раніше були анонсовані на початку березня у слайд-шоу дорожньої карти продуктів до 2028 року, до якої входив дворядний електричний пікап.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Mitsubishi

Останні записи

Глава Renault заявив, що електромобілі переживуть машини з ДВЗ

Світ автопрому стрімко змінюється, і компанія Renault стала одним із лідерів цього переходу. За словами…

07.10.2024

Експерт розповів, чому не можна починати рух одразу після запуску двигуна

Як розповів на експерт який працює на СТО, запуск мотора машини та негайний рух після…

07.10.2024

Що обов’язково потрібно зробити з автомобілем перед зимовим сезоном

Іноді зима настає раптово, дивуючи комунальні служби та деяких автомобілістів. Тому про підготовку машини до…

06.10.2024

Чому гібридні авто із зарядкою від розетки не подобаються американцям

Незважаючи на те, що плагін-гібриди (PHEV) здаються логічним переходом до електричних автомобілів, американці не поспішають…

06.10.2024

Керівник BMW попередив про можливу торгову війну між Євросоюзом і Китаєм

Бос BMW передрік торговельну війну між Євросоюзом і Китаєм. Гендиректор баварського концерну Олівер Зіпсе емоційно…

06.10.2024

Як обрати якісні китайські шини: на що звернути увагу

У автомобілістів було достатньо часу та можливостей переконатися в тому, що більшість сучасних авто з…

06.10.2024