Toyota вивела на дорожні випробування оновлений седан Toyota Camry (Фото)

0
294

Компанія Toyota вивела седан Camry дев’ятого покоління на дорожні випробування. Підтвердженням цього є шпигунські світлини прототипу, зроблені в Мічигані, США і опубліковані на порталі Carscoops.

На фото автівка добре замаскована, але можна припустити, що її розміри та пропорції залишаться приблизно такими, як і у поточної версії. Силует автомобіля виглядає більш згладженим у задній частині і більш незграбним у передній. Світлотехніка, ймовірно, стане вужчою, як і у нового сімейства Crown.

Подейкують, що нова модель Toyota Camry може бути випущена в США у квітні 2024 року. За деякими даними, дебют новинки очікується вже у 2023 році, а його місцем проведення може стати автошоу в Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, Toyota Camry — це легковий автомобіль компанії Тойота, що спочатку випускався в C-класі, а згодом в D-класі. Toyota Camry — один з найбільш продаваних легкових автомобілів у світі. З 1997 по 2007 рік, за винятком 2001 року, Camry була найбільш продаваним легковим автомобілем на ринку США, також авто користується попитом на українському ринку нових автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!