Розкрито характеристики нового кросовера Lynk & Co 08

Geely розсекретила характеристики нового кросовера Lynk&Co 08 на платформі Geely Monjaro

0
172

Наприкінці березня 2023 року бренд Lynk & Co, що належить Geely і Volvo, представив новий великий кросовер Lynk & Co 08 на базі моделі Geely Monjaro. Щоправда, під час дебюту виробник залишив за кадром технічні параметри нової моделі та офіційно розповів про них лише зараз.

Як і передбачалося, новий кросовер Lynk & Co 08 рухається гібридною силовою установкою Lynk E-Motive EM-P , яка складається з 1,5-літрового бензинового турбоагрегату і двох електромоторів сукупною потужністю 400 кВт (536 к.с.) і максимальним крутним моментом, рівним 900 Нм. Розгін до швидкості 100 км/год у даного кросовера займає лише 5 секунд.

Новинка отримала потрійний акумуляторний блок NMC потужністю 39,6 кВт·год, завдяки якому зможе проїхати однією електрикою до 245 км за циклом CLTC . А запас ходу з повним баком сягає 1,4 тис. км. Зовні новий Lynk & Co 08 багато в чому схожий на торішній концепт-кар The Next Day : новинка взяла від нього, у тому числі безрамкові двері та головну оптику.

У салоні автомобіля Lynk & Co 08 встановили 12,3-дюймову цифрову панель приладів, 15,4-дюймовий сенсорний екран мультимедіасистеми і акустику Harman Kardon , що включає 23 динаміка.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!