Топ-10 найкращих автомобілів 2023 року

0
327

Щороку американський журнал Consumer Reports складає список із десяти найкращих автомобілів. У рейтингу враховується безпека, надійність, динаміка та задоволеність власників.

Як показує досвід, щоразу в рейтингах Consumer Reports домінують автомобілі Toyota і Lexus. Нинішній рік не став винятком: до ТОП-10 увійшли три моделі Toyota і один Lexus. За словами експертів Consumer Reports, автомобілі концерну Toyota Motor Corporation завжди вражають “хорошими характеристиками, паливною економічністю і надійністю”.

Прикметою часу можна назвати той факт, що зараз до списку увійшло як ніколи багато автомобілів з тим чи іншим ступенем електрифікації: п’ять гібридів і два електрокари. Для порівняння торік у рейтингу Consumer Reports було лише чотири електрифіковані моделі. Багато в чому це пояснюється збільшенням продажів гібридних автомобілів і виходом нових моделей, наприклад, Ford Maverick Hybrid і Toyota Corolla Hybrid. А у випадку з Maverick на гібридну версію припадає приблизно половина всіх продажів пікапа.

Отже, список найкращих автомобілів 2023 року за версією Consumer Reports має такий вигляд:

  1. Toyota Corolla Hybrid
  2. Toyota Corolla Cross
  3. Subaru Forester
  4. Ford Maverick Hybrid
  5. Toyota Camry Hybrid
  6. Nissan Leaf
  7. Hyundai Santa Fe Hybrid
  8. Kia Telluride
  9. Lexus NX350h Hybrid1
  10. Tesla Model 3

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!