Hyundai готує новий недорогий квадратний кросовер

0
626

Компанія Hyundai опублікувала перше зображення маленького та дешевого кросовера Exter, призначеного для індійського ринку. Новинка відрізняється навмисне агресивним дизайном.

У дизайні Hyundai Exter простежуються риси компактних кросоверів Casper та Venue, доповнені оригінальними Н-подібними ходовими вогнями, які теоретично можуть з’явитися надалі і на інших моделях корейського бренду. Фари головного світла розташовані нижче, у великому повітрозабірнику, як у флагманського Grandeur.

Hyundai стверджує, що ім’я Exter символізує пригоди на природі, подорожі та відпочинок. Очікується, що новинка буде більшою, ніж Casper, довжина якого становить 3595 мм, і ближче за розміром до Venue (3995 мм). У його основі, ймовірно, лежить платформа K2, як у кросовера Venue і седана Accent. У рух його наводитиме 1,2-літровий бензиновий «атмосферник» потужністю 83 к.с. або 1,0-літровий турбомотор на 100 сил. Трансмісія: “механіка” або “автомат”, привід виключно передній.

Прем’єра Hyundai Exter очікується найближчим часом, складання розпочнеться у другій половині 2023 року. Першими можливість придбати новинку отримають індійські автолюбителі. Потім кросовер запропонують в інших країнах. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!