Представлено електричний фургон, створений розробником винищувачів Naboo N-1

Експерти назвали недоліки японських автомашин з пробігом

0
223

Під час святкування Star Wars Celebration Europe 2023 року Volkswagen представив нову версію фургона ID.Buzz, натхненний мандалорцями. Представники Lucasfilm і VW були присутні на шоу, щоб поговорити про співпрацю.

Александра фон Шавен, креативна менеджерка проєкту Volkswagen, працювала пліч-о-пліч із віцепрезидентом Lucasfilm і креативним директором Дугом Чангом над створенням автомобіля. Він поєднує в собі теми як з “Мандалорця”, так і з трилогії приквелів “Зоряних воєн”, оскільки Чанг – людина, яка розробила винищувач Naboo N-1 з цих фільмів.

Ці впливи ясно видно в деталях електромобіля кольору бескар, а також у яскраво-жовтих смугах і вставках коліс, пише видання CSN-TV.

Примітно, що це не перша спільна робота двох компаній. Минулого року VW привіз два ID.Buzz на прем’єру Обі-Вана Кенобі. Один у червоно-чорному кольорі позначає Дарта Вейдера, а інший у бежево-чорному кольорі позначає головного героя. Цей новий автобус, натхненний мандалорцями, здається майже ідентичним цим транспортним засобам.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!