Авто

Lamborghini випустила особливий суперкар на честь свого ювілею

Share

Lamborghini офіційно представила три нові версії моделі Huracan, випущені на честь 60-річчя марки, на Міланському тижні дизайну. Присутність автовиробника на заході також ознаменовано виставкою, присвяченою його дизайнерському центру Centro Stile, відділу Ad Personam. Крім того, відбувся публічний дебют нового гібридного суперкара Revuelto, про який ми вже сьогодні розповідали.

Три варіанти Lamborghini Huracan, присвячені 60-річчю, засновані на виконаннях STO, Tecnica і Evo Spyder і будуть випущені в кількості 60 примірників кожен. Всі вони мають унікальне забарвлення з графікою на честь 60-річчя, а також спеціальні пластини з вуглецевого волокна з написом “1 з 60” всередині салону.

Відкриває сімейство спеціальних моделей Huracan Tecnica. Він буде доступний у двох конфігураціях, перша з яких демонструється в Мілані та включає в себе фарбу Bianco Asopo (білий) з акцентами Verde Viper (зелений). Покупці, які шукають інший образ, зможуть обрати Grigio Telesto (сірий) з елементами Nero Noctis (чорний) і Rosso Mars (червоний). Незалежно від конфігурації, ювілейна версія Huracan Tecnica стандартно поставляється з 20-дюймовими чорними колесами.

Huracan STO, представлений на заході, має кузов з відтінком Blu Aegeus, а також відкриті деталі з вуглецевого волокна з оздобленням Blu Mira. Інтер’єр поєднує в собі чорну алькантару Nero Cosmum з елементами Grigio Octans (сірий) і контрастну вишивку Blu Amon. Друга доступна версія кольору поєднує в собі Grigio Telesto (сірий) і Nero Noctis (чорний), а також має різні акценти з вуглецевого волокна. Тим часом, у салоні поєднуються кольори Nero Cosmum та Grigio Octans Alcantara, а також червона строчка Rosso Alala та шкіряні деталі. Обидві версії мають 20-дюймові ковані матово-чорні колеса.

І остання, але не менш важлива – це версія Huracan Evo Spyder, випущена обмеженим тиражем. Вона також доступна у двох конфігураціях. Перша поєднує в собі фарбу Verde Viper з елементами Bianco Isis, а в інтер’єрі Nero Ade поєднується з контрастними деталями Rosso Alala і Bianco Leda. Другу конфігурацію пофарбовано в колір Blu Le Mans із деталями Bianco Isis, обидва з яких переходять у салон.

“Суперкари – це дві речі: продуктивність і дизайн, і Тиждень дизайну в Мілані – ідеальний майданчик для демонстрації останнього”, – сказав виконавчий директор італійського бренду Стівен Вінкельманн. “Revuelto є останнім доповненням до гордої спадщини автомобілів із двигуном V12, випущених у Сант-Агата-Болоньєзе, багато з яких стали іконами автомобільної історії. Поряд із нашим новим двигуном V12 спеціальні випуски Huracán не тільки відзначають 60-річчя нашого бренду, а й дають нашим клієнтам, можливо, останній шанс придбати розпроданий Lamborghini з двигуном V10”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Lamborghini

Останні записи

Tesla Model Y готується стати ідеальним сімейним електромобілем

Tesla готується внести новий елемент на європейський ринок електромобілів, випустивши семимісцеву версію свого популярного Model…

29.08.2024

Lucid Air став найшвидшим броньовиком у світі (фото)

Американська компанія US Armor Group представила новий броньований автомобіль, який вони позиціонують як найшвидший у…

29.08.2024

Компанія Mercedes представила оновлений EQE 350+ із запасом ходу у 690 км.

Компанія Mercedes оновила свої моделі EQE та EQE кросовер у Великій Британії, додавши нові варіанти…

29.08.2024

На тестах помітили новий електричний Range Rover Velar

Компанія Jaguar Land Rover (JLR) почала тестування нового електричного позашляховика, який планується включити до сімейства…

29.08.2024

Презентовано Mercedes-Benz GLB 2025: Ось що нового у флагмані

Представлено новий Mercedes-Benz GLB 2025 модельного року, доступний у двох версіях: Progressive та AMG Line.…

29.08.2024

Компанія Smart показала найбільший автомобіль за всю історію бренду

В Австралії представили новий Smart #5, електричний сімейний кросовер, який надійде в продаж до кінця…

29.08.2024