Преміальний німецький седан отримав найвищий бал за безпеку

Седан Mercedes-Benz C-Class 2023 року заслужив високу нагороду в тестах на безпеку

0
398

Для моделей 2023 року Страховий інститут безпеки дорожнього руху запровадив нові та більш суворі стандарти безпеки для нагород Top Safety Pick+ та Top Safety Pick, які включали покращений захист від бокового удару, покращену технологію запобігання зіткненням та покращене освітлення фар. Це легко пояснює, чому лише 48 моделей отримали один із двох найвищих рейтингів безпеки інституту, а зовсім нещодавно до них приєднався Mercedes-Benz C-Class 2023 року з рейтингом Top Safety Pick+.

Седан преміум-класу з Німеччини відповідає всім вимогам для отримання нагороди вищого рівня, якщо він оснащений опціональною системою запобігання фронтальному зіткненню, що входить до пакета допомоги водієві. Навіть зі стандартними світлодіодними прожекторними фарами C-Class отримує хорошу оцінку у своїй категорії. Дивно, але з додатковими адаптивними світлодіодними фарами цей рейтинг падає до “прийнятного”. У денних і нічних тестах на запобігання лобового зіткнення автомобіля з пішоходом C-Class 2023 року отримує вищі оцінки, коли оснащений опціональною модернізованою системою лобового зіткнення.

Однак, модель зі стандартною системою запобігання зіткненням буде класифікована як найкращий вибір безпеки, нагорода нижчого рівня інституту безпеки. У той час як цей автомобіль отримує хороші оцінки в денному тесті “автомобіль-пішохід”, він не такий хороший в нічних випробуваннях.

Нагадаємо, що нинішній С-Class показав хороші характеристики в недавньому “лосиному тесті” зі швидкістю 73 кілометри на годину. Згідно зі звітом водія-випробувача, автомобіль був дуже прямим і керованим, а крен кузова був мінімальним, що робило його дуже передбачуваним у поворотах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.