Головна Авто У Німеччині з’явився головний конкурент нового Volkswagen ID.7

У Німеччині з’явився головний конкурент нового Volkswagen ID.7

Компанія Elaris випустила аналог Volkswagen ID.7

0
160

Німецька гордість, новий Volkswagen ID.7 був представлений нещодавно, і незабаром відкриється прийом замовлень на перший седан, який доповнює широкий асортимент електромобілів на ринку. І тепер у нього виник новий конкурент.

Це Elaris Jaco , четверта модель німецького бренду, екологічно чиста, справжній флагман, перед яким стоїть непроста місія протистояти Volkswagen . Фірма поки що продемонструвала лише пару зображень, що показують зовнішній вигляд, що відрізняється сучасними рисами та дизайном фар, що нагадує Tesla Model 3 . Аеродинамічний та спортивний дизайн з похилим лобовим склом, яке плавно піднімається до даху та таким же чином опускається ззаду. Передній профіль нового Elaris Jaco дуже гострий та аеродинамічний.

Аркова лінія даху натхнена ідеальною половиною півкола моделей зіркового бренду. Фірма не показала задню частину цих перших тизерах, але видно, що перед нами ліфтбек, аналогічний Tesla Model 3 , хоча і з окремим багажником замість п’ятих дверей. Натомість бренд надав деякі подробиці про те, що пасажири знайдуть усередині, а також розміри своєї новинки.

Elaris Jaco має  велику перевагу, а саме те, що його вага складає всього 1690 кілограмів , що є значною різницею з його новим суперником від  Volkswagen , маса якого перевищує дві тонни. Модель, яка буде вироблятися в Китаї, запропонує просторий салон, що вміщає п’ять пасажирів, а також сучасну цифрову панель приладів і великий 14,6-дюймовий сенсорний екран для мультимедійної системи на базі на Android.

Як мінімум, Elaris Jaco матиме задньопривідну версію з електродвигуном, максимальна потужність якого становитиме 135 кВт, що еквівалентно 184 к.с. Батарея отримає ємність 71 кВт/год .

Elaris оголосила, що її електрокар матиме бортовий зарядний пристрій потужністю 11 кВт, а в 2024 році вона отримає оновлення блоку управління з більш сучасним програмним забезпеченням, яке збільшить потужність швидкої зарядки з 80 до 100 кВт/год. Ціна Elaris Jaco у Німеччині складе 38 900 євро без урахування знижок та акцій.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.