Технічно назвали характеристики позашляховика від GMC

Позашляховик GMC Hummer отримав дві нові версії

0
72

Починаючи з 2024 модельного року, покупці GMC Hummer EV можуть вибрати позашляховика у версіях Edition 1 та 3X. Обидві поставляються з однією і тією ж силовою установкою, але позашляховик Hummer EV у виконанні Edition 1 буде випущений лімітованою версією, що поставляється з додатковими функціями, а також в ексклюзивному кольорі Moonshot Green Matte. Ціна починається від 105595 доларів. Позашляховик Hummer EV 3X оцінюється від 100 395 доларів.

В обох випадках в рух модель наводиться тримоторною повнопривідною силовою установкою (один мотор спереду і два ззаду), що забезпечує сумарну потужність 830 к.с. Це нижче максимальної продуктивності пікапа GMC Hummer EV 1000 к.с., що достатньо для прискорення до 100 км/год за три секунди.

Колісна база позашляховика Hummer EV, що становить 3218 мм, також на 226 мм коротша за колісну базу пікапа, що є перевагою на бездоріжжі, оскільки дає позашляховику великі кути з’їзду та розвороту. Позашляховик також має більш вузький радіус повороту завдяки управлінню задніми колесами. Для шанувальників функції CrabWalk з діагональним рухом пікапа компанія GMC також включила її до базового оснащення позашляховика.

Недоліком коротшої колісної бази є те, що батарея позашляховика менша порівняно з пікапом, в даному випадку 170 кВт/год проти 200 кВт/год. В результаті максимальний запас ходу становить 505 км порівняно з 570 км біля пікапа. Ці цифри відносяться до стандартних 22-дюймових колес та 35-дюймових шин All-Terrain. При додаванні пакету Extreme Off-Road з 18-дюймовими колесами та 35-дюймовими шинами Mud-Terrain запас ходу позашляховика впаде до 480 км, а пікапа – до 530 км. Усі цифри є власними оцінками GMC.

Коли справа доходить до буксирування, максимальна здатність позашляховика становить 3400 кг, як у стандартній комплектації, так і з пакетом Extreme Off-Road. Буксирувальна здатність пікапа складає 3855 кг у стандартній комплектації і 3400 кг при оснащенні пакетом Extreme Off-Road.

Виробництво позашляховика та пікапа здійснюється на заводі General Motors Factory Zero недалеко від Детройта. GMC закрив процес прийому замовлень, оскільки він виготовляє автомобілі для клієнтів, які вже сплатили замовлення.

Покупці, які не встигли оформити попереднє замовлення на лімітовані версії, можуть розраховувати на менш дорогі комплектації 2X та 2 для позашляховика, які коштуватимуть приблизно від 90 000 та 80 000 доларів відповідно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!