Авто

Компанія Porsche показала на фото новий Cayenne

Share

Компанія Porsche представила дражливий тизер свого оновленого Cayenne , який дебютує наступного тижня на Шанхайському автосалоні 2023 року. Продажі пройдуть пізніше цього року.

За словами Porsche, це оновлення є одним з найзначніших для існуючої моделі та допоможе зберегти автомобіль свіжим, оскільки повністю електричний Cayenne четвертого покоління буде випущений приблизно у 2026 році . Очікується, що Porsche продаватиме традиційну версію поряд з електричною деякий час.

Оновлення торкнеться декількох ключових областей, включаючи силову установку, шасі, зовнішній вигляд та салон. У березні Porsche представила новий дизайн інтер’єру, в якому використовується повністю цифрова панель приладів, аналогічна тій, що застосовується в електромобілі Taycan. Аналогові датчики поточної моделі пішли в минуле, а в оновленому Cayenne їх замінила 12,7-дюймова цифрова панель приладів. Також є 12,3-дюймовий тачскрин інформаційно-розважальної системи та додатковий 10,9-дюймовий екран для переднього пасажира.

Що стосується екстер’єру, новий тизер показує фари більш плоскої та незграбної форми, які також схожі на дизайн, що використовується на Taycan . Передні фари є найновішою матричною світлодіодною конструкцією Porsche з чотирма окремими прожекторами замість одного основного блоку в поточній лінійці Cayenne . У Porsche заявили, що нові фари забезпечують більш точну світлову картину, а також удвічі більшу яскравість у порівнянні з поточною версією.

Неясно, які оновлення Porsche запланував для силових агрегатів, хоча ходять чутки, що Cayenne S відмовиться від нинішнього 2,9-літрового V6 із подвійним турбонаддувом на користь 4,0-літрового V8 із подвійним турбонаддувом від Porsche.

В даний час модельний ряд очолює комплектація Turbo S E-Hybrid , потужність якої складає 670 л. У той час як Cayenne Coupe має нову комплектацію Turbo GT із двигуном V8 із подвійним турбонаддувом, який сам по собі розвиває потужність 631 к.с. , неясно, чи увійде ця комплектація до звичайної лінійки Cayenne.

Cayenne Coupe також має бути оновлений разом із звичайним позашляховиком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Porsche

Останні записи

Топ-5 порад, завдяки яким автомобіль менше споживатиме палива

Поради "досвідчених" людей щодо зниження витрати палива в автомобілі не є рідкістю, але не всі…

20.05.2024

Електромобілі Volkswagen під час руху самі відчиняють двері

У понеділок Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA) оголосило про початок перевірки приблизно 51…

20.05.2024

Рідкісний 22-річний Chevrolet Corvette майже без пробігу продають за 40 тисяч доларів

У США продають Chevrolet Corvette 2002 майже без пробігу. Автомобіль за 22 роки проїхав лише…

20.05.2024

Автомобілі Audi будуть побудовані на китайській платформі

Audi , преміальний бренд Volkswagen , спільно з китайським партнером SAIC оголосив про розробку нової платформи для інтелектуальних та…

20.05.2024

Honda інвестує 61 мільярд євро у розвиток електромобілів

Honda зобов'язується прискорити свій перехід на ринок електромобілів. Компанія оголосила про значні інвестиції у розмірі…

20.05.2024

Підтверджено гібридний двигун V8 для наступника Lamborghini Huracan

Lamborghini підтвердила, що наступник Huracan отримає новий 4,0-літровий V8 з двома турбінами та 10 000…

20.05.2024