Британці зробили танк із позашляховика Land Rover Defender

Defender Mods представила позашляховик Land Rover Defender у виконанні Tank Edition

0
80

Для тих, кому новий Land Rover Defender здається не таким позашляховим, компанія Defender Mods придумала, як це виправити. Їхній новий комплект Tank Edition для популярного позашляховика замінює всі його чотири колеса танковими гусеницями, що дає йому більше свободи на пересіченій місцевості.

Чотири гусениці з болтовим кріпленням встановлюються на існуючі точки кріплення коліс без будь-яких модифікацій підвіски завдяки рівній кількості виготовлених на замовлення адаптерів. Це означає, що перехід від позашляховика до танка буде майже таким самим простим, як заміна всіх чотирьох шин, хоча для заміни знадобиться значно вищий домкрат, пише CSN-TV .

Гусениці виготовлені з високоміцного термообробленого легкого алюмінію, аналогічного цілісному шасі Land Rover. Кожна гусениця важить близько 158 кг, тож вага повного комплекту становить 635 кг. Вони мають ширину 16 дюймів і набагато вище стандартних коліс, що подвоює дорожній просвіт Defender до значних 508 мм.

Очевидно, що Tank Edition має кілька обмежень. Крім того, що буде складніше сідати і виходити із позашляховика, максимальна швидкість буде обмежена на позначці близько 64 км/год.

Зображення Defender Mods Tank Edition, надані компанією, є прев’ю, створеними в 3D, оскільки перший автомобіль ще не проданий. Проте компанія приймає замовлення від власників Land Rover Defender. Ціна на гусениці не оголошена, але очікується, що така опція не буде дешевою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!