Авто

Компанія Mercedes-Benz представила рестайлінг топової моделі – фото

Share

Mercedes-Benz оновив ще один зі своїх позашляховиків, цього разу GLS незабаром після запуску оновлених версій GLA , GLB і GLE . Візуальні оновлення, отримані GLS 2024, не є революційними, але привертають увагу. Передня частина, наприклад, тепер виділяється великою решіткою із чотирма горизонтальними жалюзі з обробкою Silver Shadow. Дизайнери Mercedes-Benz також черпали натхнення в оновленому GLE , змінивши передні повітрозабірники та окантовку.

Зміни, внесені в задню частину, дрібніші та складаються з нових задніх ліхтарів. Новий GLS також можна замовити з 20-дюймовими багатоспицевими дисками кольору Himalayas Grey.

Ми давно є шанувальниками інформаційно-розважальної системи Mercedes-Benz MBUX і для GLS 2024 року вона була оновлена ​​і може бути індивідуалізована в трьох різних стилях. У систему також був включений режим Off-Road Mode , що демонструє деталі градієнта, поперечного нахилу, компаса та кута повороту кермового колеса. Модифікації, оснащені пакетом для полегшення паркування та камерою кругового огляду, також мають функцію прозорого капота, яка показує віртуальний вигляд під передньою частиною позашляховика. Також було додано нову систему допомоги при маневруванні з причепом.

Оновлений Mercedes-Benz GLS у базі поставляється у семимісцевій версії, доступний у двох нових кольорах шкіри. Елементи глянсового чорного рояльного лаку також були перенесені з дорестайлінгового Maybach GLS 600 на решту сімейства GLS .

Mercedes-Benz також оновив інженерний пакет Off-Road , увімкнувши в нього захист днища та додатковий дорожній просвіт, збільшений на 30 мм.

У Європі оновлена ​​модель пропонуватиметься у модифікаціях GLS 450 4Matic, GLS 580 4Matic, GLS 350d 4Matic та GLS 450d 4Matic . Модель початкового рівня має потужність 381 л.с і крутний момент 650 Нм , а GLS 450d 4Matic отримає 367 л.с. та 750 Нм . Всі моделі мають 48-вольтову м’яку гібридну систему, яка додає додаткові 20 к.с. потужності.

Що стосується Mercedes-AMG GLS 63 4Matic+ 2024 року, то його можна відразу відрізнити від молодших моделей завдяки більш агресивним панелям, а також задньому світлодіодному підсвічуванню. Також доступні два нові кольори Manufaktur Alpine Grey Non-Metallic та Sodalite Blue Metallic.

Безліч функцій тепер входить до стандартної комплектації GLS 63 4Matic+ . До них відносяться панорамний люк на даху, вихлопна система AMG Performance , аудіосистема Burmester, підігрів та кліматизація передніх сидінь, пакет пам’яті та камери кругового огляду. Mercedes-AMG також оновив програмне забезпечення систем стабілізації крену та пневматичної підвіски, щоб збільшити розкид між налаштуваннями динамічного керування та комфорту. Зміни також були внесені в систему ESP, блокування диференціалу заднього моста з електронним керуванням та систему повного приводу.

GLS 63 4Matic+ як і раніше оснащується 4,0-літровим V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 612 к.с. і 850 Нм крутного моменту плюс додаткові 22 к.с. додає м’яка гібридна система. Завдяки цьому розгін до 100 км/год займає 4,2 секунди , а максимальна швидкість обмежена відміткою 2 80 км/год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Автоексперт розповів чому не завжди можна економити на паливі

Скотті Кілмер, Американський Автомеханік з 56-річним стажем, розповів про економію автомобілістів на паливі. У зв'язку…

20.05.2024

Відбулася прем’єра оновленого родстера Brabus 750 Bodo Buschmann Edition

Brabus 750 Bodo Buschmann Edition знову привертає увагу автолюбителів, повернувшись із оновленнями. Цей Mercedes-AMG SL…

20.05.2024

Пройшов дебют ультрарозкішного кросовера Mercedes-Maybach EQS First Class 680

Mercedes-Maybach EQS First Class 680 SUV, як його називає виробник, оцінюється в £200 860 (…

20.05.2024

Розкрито найбільш надійні кросовери станом на 2024 рік

Кросовери та позашляховики сьогодні є одними з найпопулярніших автомобілів на майже будь-якому світовому ринку. І…

20.05.2024

Дизельний Kia Sportage провалив тест на надійність: двигун зламався вже на 53000 км.

Німецьке видання Auto Bild займається тим, що щороку шукає найнадійніші автомобілі. При цьому журналісти спираються…

20.05.2024

Електрокар за 2500 доларів показали наживо (фото)

В Китаї запустили в продаж новий економічний електричний пікап під назвою Kayu GMF. Цей компактний…

19.05.2024