У Києві помітили рідкісний Mercedes GLS у тюнінгу від Brabus – фото

Автомобілю можуть доопрацювати двигун за бажанням клієнта.

0
191

По вулицях Києва їздить чимало цікавих автомобілів, але нещодавно кореспондентам порталу ТопЖир вдалося зняти реально цікавий та рідкісний екземпляр. Йдеться про машину Mercedes GLS із доопрацюваннями від відомої німецької компанії Brabus. Крім доробок силової установки, автомобіль також має перероблений салон.

Автомобіль був побудований у 2020 році, а основою для переробки є 612-сильний Mercedes-AMG GLS63. Попри топове виконання, у компанії Brabus пропонують доопрацювати силову установку, збільшивши її потужність до 700 або до 800 к.с. Після втручання в силову установку машина розганяється до першої “сотні” за 4 секунди або за 3,8 секунди.

Максимальна швидкість допрацьованої версії, як і максимальна швидкість оригіналу, обмежена електронно на позначці 250 км/год. Автомобіль також має допрацьовану вихлопну систему та доопрацьовану пневмопідвіску. Крім доробок з техніки, в німецькому ательє також додають до зовнішнього вигляду автомобільних карбонових ноток. Фінальний штрих у зовнішності автомобіля – 24-дюймові диски Monoblock ZV Platinum Edition на низькопрофільних шинах.

Переробки салону конкретного авто залишаються загадкою, але компанія Brabus зазвичай пропонує індивідуальний варіант під кожного клієнта, який може включати перешив салону, а також установку карбонових елементів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!