Hyundai показав новий яскравий кросовер: продажі стартують влітку

Час читання: < 1 хв.
0

Компанія Hyundai приготувала для китайського ринку чергову цікаву новинку. Серійний кросовер Hyundai Mufasa покажуть через місяць на автосалоні в Шанхаї, а поки що публіку вирішили подразнити яскравим концептом Mufasa Adventure.

Концептуальний Hyundai Mufasa Adventure, як і будь-який порядний шоу-кар, відрізняється величезними колесами, взутими в «зубасті» покришки, масивними бамперами з гранованими буксирувальними вушками, додатковими підніжками та світлодіодною «люстрою» на даху. Серійний варіант позбудеться всієї цієї навмисної брутальності. Дебют відбудеться у рамках Шанхайського автосалону, у квітні. А у китайських дилерів новинка з’явиться у середині літа.

Реклама

М’язистий кросовер назвали на честь персонажа мультика «Король Лев», отця Сімби. Hyundai Mufasa має замінити на ринку Піднебесної компактний кросовер Hyundai ix35, який випускають на спільному підприємстві з 2017 року. У модельному ряді марки він знаходиться між ix25 (наша Creta) та Tucson. Модель мала непоганий попит. Щороку у Китаї продавали по 130 – 140 тисяч екземплярів.

Довжина Hyundai Mufasa складає 4475 мм, а колісна база – 2680 мм. Кросовер оснащений 2,0-літровим «атмосферником» потужністю 160 сил при 193 Нм пікового моменту, що крутить. Пізніше покупцям запропонують версію із гібридною силовою установкою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!