Audi розсекретила новий електрокросовер Q6 e-tron на «шпигунських» фото

0
95

Компанія Audi анонсувала швидкий вихід свого великого електричного кросовера Q6 e-tron. Напередодні автовиробник опублікував перші офіційні фото новинки, виконані у «шпигунському» стилі.

Зазначимо, що передсерійний прототип моделі проходить тести у холодних снігових умовах. Судячи з знімків, машина отримає характерні виштампування з обох боків кузова, традиційні дзеркала заднього виду (замість камер) з інтегрованими покажчиками повороту, вузьку світлодіодну оптику, причому ходові вогні зроблені «піксельними» і не виключено, що їх малюнок можна буде окремо налаштовувати. Також відомо, що новинка буде доступна у двох варіантах: класичному «кросованому» виконанні SUV та купеподібному Sportback.

Що стосується технічних характеристик, то поки що в компанії уточнюють, що Q6 e-tron буде побудований на новій платформі Premium Platform Electric (PPE) і стане першою серійною моделлю на основі цієї архітектури. Крім того, кросовер оснастять 800-вольтовою системою, сучасними електродвигунами та інноваційною системою керування зарядкою акумуляторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!