Назвали найбільш недооцінений новий автомобіль

0
844

На автомобільному ринку є багато дійсно симпатичних та дуже чудових автомобілів. Але який автомобіль загубиться у морі досконалості? Який автомобіль найбільш недооцінений на ринку?

Електромобілі, звичайно, ніколи не були кращими, але сьогодні також пропонуються карколомні гіперкари, відносно доступні спортивні автомобілі, приголомшлива різноманітність суперкарів, пара приголомшливих фургонів, неймовірні позашляховики та багато іншого.

Сьогодні ентузіасти розпещені вибором, коли йдеться про спортивні автомобілі, що здавалося б неможливим десять років тому. Серед Toyota Supra, Subaru BRZ, Nissan Z і, не забувайте, американських поні-карів сьогодні не вистачає веселих, красивих автомобілів з механікою.

Тим часом Ford Bronco кинув виклик монополії Jeep Wrangler на доступну бездоріжжю, і незабаром з’явиться електричний претендент у вигляді відродження VW Scout. І вони чудові, але всі вони привертають багато уваги.

Сьогодні ми хочемо почути про незрілих героїв. Автомобілі, які дещо менш ефектні, ніж Corvette із центральним розташуванням двигуна, і дещо менш очевидні, ніж, скажімо, BMW M2. Ці автомобілі, безперечно, відмінні, але зовсім недооцінені.

Неоспіваним героєм міг би стати Cadillac CT4-V, який показав величезний середній палець своєму німецькому конкуренту, але не зміг справити враження на діаграмах продажів. Це також може бути Toyota Corolla XSE, яка, незважаючи на те, що вона більше не пропонується з інструкцією та затьмарена варіантом GR, все ще залишається дешевим, веселим та розумним автомобілем.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!