Концерн General Motors опублікував офіційне зображення GMC Canyon EV 2023: пікап здивував несподіваним дизайном

0
393

Представники Design (підрозділу General Motors) розповіли про плани створення нової модифікації GMC Canyon 2023 року, яка, ймовірно, забезпечить нульовий рівень шкідливих викидів в атмосферу.

На офіційній сторінці General Motors Design в одній із соцмереж нещодавно з’явився незвичайний контент, а саме нові ескізи, які зазвичай ховаються в шухлядах студії дизайну цієї компанії. Крайніми зображеннями були рендери безіменного пікапа, який цілком може виявитися оновленим GMC. Передбачається, що цей ескіз – справа рук Біна Завала, який працює дизайнером в американському концерні ще з 2013 року. Зазначимо, що на рендерному зображенні простежуються характерні для стилістики GMC риси, особливо це стосується крил і дверей.

Так, “передок” моделі помітно відрізняється від Siera/Canyon. Увагу привертають H-подібна світлодіодна головна оптика, порівняно невелика для цієї моделі закрита радіаторна решітка, а на бампері розташовуються позашляхові аксесуари. Крім цього, пікап отримав дах з плавними аеродинамічними лініями, великі колісні диски, компактні для цієї категорії авто звіси і перероблені світлодіодні ліхтарі.

Розміри моделі, яка зображена на рендері, приблизно відповідають габаритам GMC Canyon. Передбачається, що це попередня версія майбутньої модифікації пікапа з приставкою EV. За закритою радіаторною решіткою і відсутністю передніх повітрозабірників можна зробити висновок, що цей віртуальний концепт можуть обладнати трансмісією, яка дасть змогу авто не забруднювати атмосферу шкідливими викидами. Таким чином, новий пікап може приєднатися до групи EV вантажівок, що готуються до виходу.

За малюнком складно визначити інші деталі, при цьому опис до посту також не містить будь-яких підказок про характеристики майбутнього пікапа. Цілком можливо, що це один з безлічі ескізів, намальованих для попередніх проектів. Втім, також є шанс, що цей рендер демонструє стилістику майбутніх моделей компанії General Motors.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!