Skoda Yeti порівняли з новеньким G-Class на бездоріжжі – відео

Бюджетний кросовер показав себе анітрохи не гірше за преміального німця.

0
382

При покупці нового автомобіля перед деякими людьми виникає серйозна дилема – взяти хороше авто, але дорожче, або купити старе авто і доопрацювати його під свої потреби. Блогери з каналу Carwow вирішили порівняти два дуже різні автомобілі – доопрацьовану Skoda Yeti і новий Mercedes-AMG G63. Автомобілі різні не лише за своїм позиціонуванням на ринку, а й за ціною. Так, за чеський кросовер віддали $3584, а за новенький Mercedes-AMG – $208 000.

Mercedes-AMG G63 рух приводить турбований 4-літровий двигун з потужністю 585 к.с. і 850 Нм крутного моменту. При цьому вага позашляховика трохи більша за 2,6 тонни. Skoda Yeti, своєю чергою, має під капотом 2-літровий дизельний турбований двигун на 181 к.с. і 407 Нм крутного моменту. При цьому загальна вага автомобіля складає лише 1500 кг.

Для випробування автомобілів для них підготували кілька тестових заїздів:

  • підйом у гірку на швидкість;
  • поворот на 180 градусів;
  • плавність спуску з гори;
  • проїзд нерівною дорогою;
  • підйом на гірку під кутом 46 градусів.

Загальний результат заїздів показав, що, попри різницю в ціні майже в 60 разів, Skoda Yeti показала себе на гідному рівні, хоча в деяких заїздах їй було досить непросто. Тому якщо порівнювати ці автомобілі чистий за позашляховими характеристиками, то можна поставитися досить простим питанням, а навіщо платити більше?

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!