Головна Авто Серійну версію електричного пікапа Tesla Cybertruck показали публіці

Серійну версію електричного пікапа Tesla Cybertruck показали публіці

Опубліковано всі подробиці про серійну версію електричного пікапа Tesla Cybertruck

0
315

Передсерійний прототип був виставлений на Gigafactory в Остіні, штат Техас, і невдовзі знімки моделі потрапили до соціальних мереж. Можливо, це найкращий попередній перегляд електричного пікапа з моменту його презентації наприкінці 2019 року, і наживо автомобіль виглядає набагато краще, ніж на фотографіях.

Хоча ви все ще можете помітити кілька зміщених панелей кузова, Cybertruck виглядає набагато краще ніж деякі прототипи, які ми бачили досі. Гігантський склоочисник – дивина, сподіватимемося, що в майбутньому Tesla знайде більш елегантне рішення. На відео також видно, що камери навколо Cybertruck, зокрема на передньому бампері, є частиною набору датчиків Autopilot Hardware 4.0.

Усередині знаходиться класичне, але «сплющене» кермо, яке відрізняється від штурвала в оригінальному прототипі. Задні сидіння складаються, надаючи більше вантажного простору в салоні, пасажири також отримають екран, розташований в центральному тунелі між передніми сидіннями. Що стосується центральної консолі, то вона здається більшою.

Загалом на цьому прототипі чітко видно масштаб виконаної компанією роботи з розвитку, і ми з нетерпінням очікуємо побачити більше найближчими місяцями. Бренд планує розпочати передсерійне виробництво Cybertruck цього літа, але масовий випуск розпочнеться наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Дякуємо!

Тепер редактори знають.