Авто

В мережі з’явились зображення Toyota Corolla нового покоління

Share

Наступна за рахунком генерація моделі Toyota Corolla, дебют якої намічено на 2025 рік, представлена на рендерах. Незважаючи на те, що до прем’єри нової версії популярного авто ще багато часу, в зарубіжних ЗМІ вже почали з’являтися рендери, на яких продемонстровано зовнішність Corolla. Седан через пару років істотно зміниться і буде представлений у тринадцятому поколінні. Попередній перегляд Toyota Corolla 2025 надає можливість побачити седан у висококласному стилі.

Автомобіль виглядає більш динамічно та спортивно, маючи сучасні екстер’єрні рішення. Він отримав форм-фактор чотиридверного седана, запозичивши деякі особливості від кросовера Crown. Судячи з представлених рендерів, розробник має комплексно модернізувати візуальну складову “Тойота Королла”. Серед найяскравіших особливостей – вужчі фари головного освітлення, об’єднані в єдиний блок із тонкою смугою верхнього ярусу радіаторної решітки. Більшу частину передньої панелі при цьому займає багатокутний повітрозабірник з горизонтальними ламелями. З боків розташовані також виражені повітрозабірники.

Кузов отримав двоколірне виконання, де дах, стійки та корпуси дзеркал виконані в чорному кольорі. Цікавими виглядають великі колісні диски з гострими спицями у вигляді літери V. За стилістикою модель нагадує авто із серії bZ. Задня частина виглядає компактно, нагадуючи спортивний хетчбек зі спойлером у вигляді “качиного хвоста” та багатошаровою структурою корми. Між наскрізними ліхтарями проходить тонка світлодіодна смуга, під якими розміщено напис із назвою моделі.

Зображений на рендерах седан має більш преміальний вигляд порівняно з актуальним виконанням моделі. Щодо двигунів, ймовірно, в лінійці буде збережено гібридний варіант. Якою насправді буде нова “Тойота Королла”, яку представлять у 13-му поколінні, наразі достовірно невідомо. Додаткові подробиці стануть відомо пізніше (фото: Toyota; @Theottle).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Toyota

Останні записи

Електрокар за 2500 доларів показали наживо (фото)

В Китаї запустили в продаж новий економічний електричний пікап під назвою Kayu GMF. Цей компактний…

19.05.2024

ТОП-5 автомобілів з пробігом, які привозять в Україну зі США

За даними "Укравтопрому", в 2024 році в Україні було зареєстровано 4 майже 3700 старих автомобілів…

19.05.2024

Toyota назвала ціни на новий хетчбек Corolla 2025 року

Японська компанія випустила хетчбек Toyota Corolla в 2025 році, але не змінила ціну на цю…

19.05.2024

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024