Конкурент Tesla Model 3 Chery представлений на патентних зображеннях

0
174

Помічений раніше фотошпигунами автомобіль Exeed E03 2024 розкриває особливості своєї зовнішності на зображеннях, джерелом яких стала база китайського Мінпрому. Вони з’явилися також в офіційному обліковому записі WeChat Torpedo 2954. Зображення належать повністю електричному седану, який поки що проходить під внутрішньозаводським позначенням E03. Висококласний інтелектуальний седан готовий конкурувати з Tesla Model 3, BYD Han та Xpeng P7 . Як стало відомо, нещодавно автомобіль зійшов з конвеєра. Це пробний екземпляр нової моделі. До речі, виробництво автомобілів Exeed E03 буде організовано на потужностях суперфабрики компанії Chery , яка запрацювала восени 2022 року.

Тим часом, седан продовжує проходити дорожні випробування . Раніше E03 був помічений у закамуфльованому вигляді, що дало змогу оцінити деякі особливості його зовнішності, а також салон. Седан Exeed E03 від компанії Chery позиціонується як розкішне смарт-купе. Очікується, що дебют моделі відбудеться ближче до завершення 2023 року. Судячи з патентних зображень і раніше представлених шпигунським фото, новинка обзавелася тонкими наскрізними фарами. Подібний кільцеподібний дизайн оптики на E03 стає дедалі популярнішим у сегменті електрокарів. При цьому виглядає таке виконання дуже ефектно.

На даху розміщений лідер, а також є камери та радари, які відповідають за роботу сучасної системи автопілота. Очікується, що її буде віднесено до третього рівня, що дозволить водієві менше тримати руки на рульовому колесі. Серед особливостей зовнішності – плавні обводи кузова та купеподібний дах. Корма виглядає дуже мінімалістично, а ліхтарі перегукуються за дизайном з фарами. Довжина та ширина кузова – 4,95 та 1,96 метра. Колісна база – 2,9 метри. Управління функціоналом здійснюється переважно з екрану мультимедійки. Щодо потужності та інших параметрів новинки інформація буде озвучена пізніше (фото: autohome.com.cn).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!