Subaru Impreza 2024 помітно подорожчала: названо ціни на різні комплетації в США

0
330

Subaru заявив, що нова Impreza надійде до дилерських центрів США цього літа. Ціна починається з 24085 доларів за базову модель і досягає 28975 доларів за нову комплектацію RS з більш потужним двигуном.

Нова Impreza 2024 року, як і раніше, залишається найдешевшим Subaru, який ви можете купити, але вона стала дорожчою, ніж раніше. Це пов’язано з тим, що Subaru відмовилася як від кузова седан, так і стандартної механічної коробки передач. Стартова ціна зросла на 3270 доларів порівняно з найдешевшою торішньою Impreza. Хетчбек Impreza 2024 з автоматичною коробкою передач коштує на 1470 доларів більше, ніж еквівалентна модель 2023 року.

Проте підвищення ціни виправдане додаванням нового стандартного обладнання. Тепер базова модель має автоматичний клімат-контроль, світлодіодні фари та модернізований набір функцій допомоги водію, які Subaru називає EyeSight. Вартість Impreza Sport 2024 починається від 26 085 доларів, що трохи дешевше, ніж у торішнього хетчбека Impreza Sport. Ця модель отримала 18-дюймові колеса, інше налаштування підвіски, збільшений 11,6-дюймовий вертикально орієнтований сенсорний екран, запуск із кнопки та протитуманні фари.

І базова, і спортивна моделі мають 2,0-літровий опозитний чотирициліндровий двигун потужністю 152 к.с. та безступеневу автоматичну коробку передач. Повний привід стандартний для всіх моделей.

Модель RS вартістю від 28 975 доларів є новою в лінійці і включає більш потужний 2,5-літровий опозитний чотирициліндровий двигун потужністю 182 к.с. Крім значків та елементів обробки з чорного та вуглецевого волокна, додаткове обладнання також включає шкіряне кермо, алюмінієві педалі, всепогодний пакет та додаткові функції допомоги водію, такі як моніторинг сліпих зон та оповіщення про трафік на перехресті.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!