Porsche готує 7-місний кросовер з підвіскою для бездоріжжя

0
99

Інженери Porsche працюють над створенням нового флагманського кросовера, який поєднуватиме місткість сімейного автомобіля з відмінною динамікою та непоганою прохідністю.

Новинка від Porsche поки що проходить під заводським індексом «К1». В її основі лежить електрична архітектура концерну PPE Volkswagen Group, на якій спочатку побудують Audi A6 e-tron, Q6 e-tron, електричний Porsche Boxster/Cayman і електричний Porsche Cayenne. Семимісний Porsche К1 пропустить їх уперед і приєднається до лінійки ближче до 2027 року.

Як з’ясували журналісти Autocar , новий електрокар частково буде схожий на седан, частково на кросовер. Короткий капот, круто нахилене лобове скло та більш спортивний дах у стилі ліфтбека зроблять його схожим на Audi Sportback, але у більшій версії. Штатно модель оснастять адаптивною пневмопідвіскою, яка забезпечить пристойний дорожній просвіт та збільшить позашляхові можливості автомобіля.

Новинка отримає новітні електромотори, акумуляторну батарею ємністю понад 100 кВт-год і технологію швидкої зарядки, що збільшить її базову ціну до 180 тисяч доларів (13 млн рублів у перерахунку за актуальним курсом) і зробить найдорожчою серійною моделлю Porsche, нарівні з .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!