Авто

Седан Mercedes-Benz EQA помічений під час тестових заїздів: до дебюту новинки ще далеко

Share

Як вже відомо, компанія Mercedes-Benz має намір стати повністю електричною у 2030 році. Що примітно, але це стосується лише регіонів, де дозволяють ринкові умови. Компактний кросовер EQA є точкою входу в лінійку електромобілів. Приблизно в середині десятиліття до нього приєднається однойменний автомобіль. Він і був помічений під час зимових випробувань у засніженій Скандинавії. Варто сказати, що новий Mercedes-Benz EQA 2024 поки що знаходиться в зародковому стані, тому що він має багато камуфляжу на кузові і не має заводських фар.

Крім того, судячи з “шпигунських” фото, схоже, що у автомобіля фальшиві ручки, оскільки логіка підказує, що Mercedes має намір зробити бічний профіль більш “слизьким”, встановивши втоплені ручки, які залишаються на одному рівні з кузовом, коли вони не використовуються. для покращення аеродинаміки. На капот і багажник нанесено щільне маскування. Також можна помітити незвичайний розріз у задньому бампері. Спереду знаходяться чотирикутні секції із сітчастим малюнком. Найімовірніше, під ними ховаються штучні грати радіатора.

Новий седан може вийти на ринок під іншим ім’ям. Справа в тому, що, згідно з недавнім звітом, Mercedes має намір розпочати поступове припинення використання бренду EQ у 2024 році. Експерти вважають, що новинка є електричною заміною CLA. Найімовірніше, цей седан А-класу з двигуном внутрішнього згоряння зникне до 2025 року.

Майбутні електрокари німецького бренду будуть збудовані на платформі MMA. Вони конкуруватимуть у всіх сегментах, а їх виробництво здійснюватиметься на заводах у Раштаті (Німеччина) та Кечкеметі (Угорщина). Щодо салону нового EQA, то про нього практично немає жодної інформації. Очікується, що модель оснастять інформаційно-розважальною системою MB.OS останнього покоління, яка розроблена безпосередньо Mercedes. Дебют седана заплановано на 2024 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Власників Kia Sportage, Rio, Sorento, Cerato та інших просять не ставити свої машини у гараж

Австралійський офіс компанії Kia оголосив про масове відкликання, що стосується більше 100 тисяч автомобілів. У…

10.10.2024

Представлений великий Volkswagen Tayron для Європи (ФОТО)

Представлений великий семимісний Volkswagen Tayron, який замінює старий Tiguan Allspace. Volkswagen of America підтвердив, що…

09.10.2024

Audi активно рекламує новий автомобіль перед Паризьким автосалоном

Компанія Audi має намір представити автомобіль Q6 Sportback e-tron EV на Паризькому автосалоні. Німецький автовиробник…

09.10.2024

ТОП-5 гібридів з найбільшим запасом ходу на електротязі.

Сучасні підключаємі гібриди (PHEV) стали справжнім порятунком для тих, хто хоче економити на паливі та…

09.10.2024

У сотнях проданих кросоверів Volkswagen Atlas виявлено серйозний дефект

Німецький бренд оголосив про початок сервісної компанії, згідно з якою буде відкликано кілька сотень вже…

09.10.2024

Honda створює механічну коробку передач для електромобілів

Компанія Honda розробляє механічну коробку передач для електромобілів. Honda оголосила про створення синтетичної механічної коробки…

09.10.2024