Седан Mercedes-Benz EQA помічений під час тестових заїздів: до дебюту новинки ще далеко

0
91

Як вже відомо, компанія Mercedes-Benz має намір стати повністю електричною у 2030 році. Що примітно, але це стосується лише регіонів, де дозволяють ринкові умови. Компактний кросовер EQA є точкою входу в лінійку електромобілів. Приблизно в середині десятиліття до нього приєднається однойменний автомобіль. Він і був помічений під час зимових випробувань у засніженій Скандинавії. Варто сказати, що новий Mercedes-Benz EQA 2024 поки що знаходиться в зародковому стані, тому що він має багато камуфляжу на кузові і не має заводських фар.

Крім того, судячи з “шпигунських” фото, схоже, що у автомобіля фальшиві ручки, оскільки логіка підказує, що Mercedes має намір зробити бічний профіль більш “слизьким”, встановивши втоплені ручки, які залишаються на одному рівні з кузовом, коли вони не використовуються. для покращення аеродинаміки. На капот і багажник нанесено щільне маскування. Також можна помітити незвичайний розріз у задньому бампері. Спереду знаходяться чотирикутні секції із сітчастим малюнком. Найімовірніше, під ними ховаються штучні грати радіатора.

Новий седан може вийти на ринок під іншим ім’ям. Справа в тому, що, згідно з недавнім звітом, Mercedes має намір розпочати поступове припинення використання бренду EQ у 2024 році. Експерти вважають, що новинка є електричною заміною CLA. Найімовірніше, цей седан А-класу з двигуном внутрішнього згоряння зникне до 2025 року.

Майбутні електрокари німецького бренду будуть збудовані на платформі MMA. Вони конкуруватимуть у всіх сегментах, а їх виробництво здійснюватиметься на заводах у Раштаті (Німеччина) та Кечкеметі (Угорщина). Щодо салону нового EQA, то про нього практично немає жодної інформації. Очікується, що модель оснастять інформаційно-розважальною системою MB.OS останнього покоління, яка розроблена безпосередньо Mercedes. Дебют седана заплановано на 2024 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!