Зовнішність оновленого Mercedes E-Class 2024 практично розкрита: автомобіль помічено на дорожніх випробуваннях

0
228

У Мережі з’явилися шпигунські фото оновленого Mercedes E-Class , на яких можна розглянути ключові елементи екстер’єру. Кузов автомобіля прихований під захисною плівкою частково, що свідчить про наближення дати дебюту. До речі, презентація моделі очікується у першій половині поточного року, але точні терміни поки що не озвучуються. Продажі ж, швидше за все, стартують або восени, або взимку. Тим не менш, вже зараз є можливість познайомитись із деякими характеристиками седана. Нагадаємо, що основними суперниками моделі є BMW 5-Series та Audi A6 .

Отже, Mercedes E-Class поступово «позбавляється» маскувального камуфляжу, що дозволяє розглянути його зовнішність. На представлених у Мережі шпигунських фото видно, що захисна плівка є на передньому та задньому бамперах. Дах та профіль автомобіля залишені повністю відкритими. Варто відзначити, що автомобіль виглядає цілком готовим до прем’єри. Що стосується безпосередньо дизайну, то використаний новий фірмовий стиль, який застосовується для більшості сучасних автомобільних марок. У вигляді автомобіля простежуються виражені спортивні нотки. Щоправда, поки що прихованою залишається оптика як попереду, так і ззаду. Це вказує на те, що тут ще ведуться деякі роботи, тому можливі зміни надалі.

Немає можливості поки також познайомитися з внутрішнім оздобленням Mercedes E-Class, хоча вже є деяка інформація щодо його оснащення. Так, повідомляється, що седан отримає покращену версію панелі приладів цифрового типу і новий інформаційно-розважальний комплекс. Буде, швидше за все, переглянуто список доступних опцій. У механіці переважатимуть гібридні технології. Відомо, що буде доступна «м’яка» гібридна система, але її характеристики, на жаль, поки що не розкриваються. Базуватимуться дані установки на бензинових та дизельних двигунах. Немає інформації щодо ємності акумуляторного блоку (фото: motor.es ).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!