Власники нової Toyota Tundra розповіли про один недолік, через який ви не захочете її купувати

0
108

Компанія Toyota випускає дійсно надійні автомобілі, що й зробило її більш популярною серед водіїв. Особливою надійністю Toyota відрізняються великі моделі із заявкою на бездоріжжя. До них можна віднести рамні позашляховики та пікапи. Головним пікапам в асортименті Toyota є Tundra.

Toyota Tundra була оновлена ​​в 2021 році і за рахунок того, що модель перенесли на платформу TNGA-F, вона стала сучаснішою в технічному плані. Toyota Tundra є одним із улюблених автомобілів японської компанії в США, але і в Росію зараз можна завести цю модель у рамках паралельного імпорту. Щоб зрозуміти, що чекати від пікапа, можна звернутися до відгуків тих, хто володіє ним за океаном.

Погана шумоізоляція. У новому поколінні, хоча виробник і напихав свій позашляховик масою електронних систем, але не позбавився головного недоліку минулого покоління — це погана шумоізоляція. На цей мінус скаржаться саме власники автомобіля в США, де пікап служить як робоча «конячка» і по суті не повинен відрізнятися високим рівнем комфорту. Але якщо навіть місцеві власники відзначили цей недолік, то він справді завдає дискомфорту.

Великі габарити. Цей автомобіль точно не принесе комфорту під час використання в містах. Довжина актуальної моделі досягає 5933 мм, а його ширина 2073. Такі габарити ясно можуть сказати про те, що потенційному власнику машини буде дуже важко знайти місце для паркування в місті. Тому закордоном цей пікап обирають переважно ті, хто проживає за містом.

Надійність. Про це сказано на початку статті в контексті всього асортименту Toyota. Tundra у цьому плані є одним із найкращих у модельній лінійці компанії. Потенційним покупцям не варто переживати за те, що у них виникнуть труднощі з купівлею запчастин для Tundra, оскільки довгі роки експлуатації при своєчасному обслуговуванні пікап не завдасть ніяких проблем.

Відмінна якість виконання салону. Цей плюс не властивий пікапам, але у Toyota Tundra він є одним із основних. Причому навіть у попередньому поколінні моделі використовувався жорсткий пластик і не найякісніший матеріал оббивки сидінь. У новому поколінні виробник виправив усі ці недоліки. Тож до якості виконання салону автомобіля жодних претензій виникнути не повинно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!