Оновлений Volkswagen Touareg показали на фото: які зміни торкнулися кузова флагмана

0
870

Третя генерація великого німецького кросовера Volkswagen Touareg готується до швидкого рестайлінгу. У Мережі вже неодноразово публікувалися фотографії майбутнього паркетника, але його кузов був прихований щільною захисною тканиною. Тому сказати про майбутні зміни було особливо нічого. Напередодні ж у Мережі з’явилися «шпигунські» фото, які дозволили розібрати низку нововведень та побудувати рендери. З їхньою допомогою автодизайнер припустив, як саме виглядатиме оновлений Volkswagen Touareg 2023 року.

Потрібно сказати, що візуально паркетник перетворився на досить серйозно. Спереду автомобіль отримає більш потужні і широкі радіаторні грати, яка з’єднається з головними фарами. Сама оптика також повинна змінитися, хоча загалом матиме звичний вигляд з L-подібними ДХО.

На передніх крилах моделі рестайлінгу тепер не буде декоративних вставок, а форма накладок на задні двері дещо видозміниться. Задні ліхтарі, мабуть, будуть моноблоком світлодіодної смуги, яка пройде через всю ширину кришки багажника.

Відомо, що оновлений Touareg збудовано на базі вкороченої архітектури MLB Evo. Найімовірніше, Volkswagen збереже для свого флагмана актуальні варіанти класичних ДВЗ, а ось електричних різновидів моторів може виявитися більше. Салон автомобіля на фото не продемонстрували, тому судити про будь-які зміни, які виробник підготував для нього, поки що досить складно.

Наскільки дорожчим виявиться оновлений варіант Volkswagen Touareg, поки не повідомляється.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!