Toyota готує суперлюксовий повнорозмірний позашляховик

Час читання: < 1 хв.
0

Toyota Motor розробляє суперлюксовий повнорозмірний позашляховик, який має конкурувати на світовому ринку з британськими Rolls-Royce Cullinan, Bentley Bentayga, німецьким Mercedes-Maybach GLS, а також російським Aurus Komendant.

Як пише японське видання Best Car з посиланням на власні джерела в компанії  Toyota, перспективна модель може отримати у назві слово Century. Нагадаємо, що найменування  Century у гамі марки  Toyota традиційно носить дрібносерійний представницький седан, остання генерація якого дебютувала у 2017 році.

Габаритна довжина нового позашляховика   Toyota  складе 5200 мм, колісна база досягатиме 3000 мм: це трохи менше, ніж у Toyota Sequoia, що випускається для Північної Америки (довжина — 5286 мм, колісна база — 3099 мм), але більше, ніж у моделі Toyota Land Cruiser 300 (4965 мм та 2850 мм відповідно).

Реклама

Стверджується, що позашляхова Toyota Century зовнішнім виглядом перегукуватиметься з представницьким седаном. Таким чином, новинка отримає консервативні незграбні форми кузова, хромовані радіаторні грати, а також ексклюзивні значки з графічним зображенням птаха Фенікс.

Габаритна ширина нового SUV становитиме 1950 мм, висота – 1750 мм. Автомобіль оснащуватиме гібридною технологією від моделі Lexus LS500h, до її складу входить 3,5-літровий бензиновий мотор V6, електродвигун, батарея, а також повнопривідна трансмісія. Сумарна продуктивність складе 359 л.

Салон новинки отримає 4-місне компонування та сидіння підвищеної комфортності, в обробці будуть використовуватися особливо вишукана натуральна шкіра та вставки з дерева. Дебют нового флагманського позашляховика відбудеться в середині наступного року, ціна на ринку Японії складе 10-15 млн ієн (це близько 3-4 млн гривень).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!