ТОП-3 найкрасивіших суперкара, які сподобаються кожному

Час читання: 3 хв.
0

Поняття краси для кожного є індивідуальною річчю: одним подобаються старі японські автомобілі, іншим маскіри, третім сучасні позашляховики.

У сьогоднішній статті ми вирішили розповісти вам про три найкрасивіші суперкари на нашу думку, які, напевно, сподобаються і вам. Приємного прочитання!

Chevrolet Corvette C8

Більшість з нас звикла бачити автомобілі бренду Chevrolet лише у вигляді стандартних цивільних транспортних засобів. Але не варто забувати, що і ця американська фірма має свої круті проекти. Таким є Corvette C8.

Ця тачка має неперевершений зовнішній вигляд: великі повітрозабірники, карбонове волокно, чотириствольний вихлоп. Одним словом – у цьому суперкарі є всі атрибути зарядженого автомобіля.

Однією з головних фішок Corvette стали його двері, що відкриваються як у Lamborghini Aventador . З відчиненими дверима ця машина виглядає дуже круто!

Салон моделі C8 може порадувати око відмінним компонуванням , гарною мультимедійною системою і досить дорогим оздобленням.

Під капотом суперкара встановлено V8 на 6,2 літра робочого об’єму, який видає майже 500 л . і 630 Нм крутного моменту . Розгін до сотні на такому займе лише 5,7 секунди!

Ціна Chevrolet Corvette C8 стартує приблизно від 5 мільйонів гривень.

Ferrari Rome

Тепер перейдемо до серйозних тачок. Ferrari Roma є однією з останніх моделей легендарної італійської компанії.

Варто відзначити приголомшливий зовнішній вигляд цього “жеребця” : хижий примх фар, елегантний силует, красиві колісні диски. Roma є найсучаснішою Ferrari на даний момент на вигляд.

У салоні суперкара все дуже круто. У матеріалах обробки використовується високоякісна шкіра та алькантара . Все до останнього стібка робиться вручну! Навіть дуже дорогі карбонові елементи.

З фішок цієї машини можна виділити незвичний для моделей Ferrari екран мультимедіа , який вміщує всю потрібну інформацію, і незвичайну панель перемикання передач з тумблерів. Головний елемент у Roma – сенсорне кермо, на якому навіть кнопка запуску двигуна сенсорна!

Сталевим серцем суперкара став V8 майже на 4 літри робочого об’єму. Повний привід, 620 к.с. та швидка роботизована КПП розганяють цю “кулю” до сотні за 3,3 секунди , а максимальна швидкість – понад 300 км/год!

Тачки бренду Ferrari – задоволення дороге. Початкова вартість конкретну модель дорівнює 15.000.000 гривень.

Aston Martin Vantage

Завершуємо наш топ моделлю від іменитої англійської компанії Aston Martin. Всі ми знаємо ці тачки завдяки фільмам про Джеймса Бонда і, напевно, мріємо про них.

Vantage, як і Roma, є однією із найпривабливіших тачок компанії. Ці два автомобілі є конкурентами, але у багатьох вибір впаде на AM, адже він виглядає трохи агресивнішим за Ferrari.

Салон Vantage вже не такий просунутий . Тут дуже багато елементів від компанії Mercedes , які в такій дорогій машині виглядають дешево. Ключовим мінусом став мультимедійний екран без тачскріну.

Незважаючи на ці мінуси, усередині цієї машини почуваєшся як у космічному кораблі. Тут дуже багато фізичних кнопок і клавіш, що припаде до душі людям, які не сприймають усе сенсорне. Навіть КПП інженери зробили як кнопок! Сама ж обробка виконана з дорогого дерева, шкіри та контрастної строчки.

Під капотом цього автомобіля ставиться V8 від Mercedes на 4 літри робочого об’єму . Силова установка розвиває 510 л. і 620 Нм крутного моменту. Прискорення до ста займе лише 3,5 секунди, а максимальна швидкість – 320 км/год.

Ціна за тачку Бонда стартує від 15 000 000 гривень!

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!