Спортивний кросовер Hyundai Ioniq 5 N повністю розкрили на нових зображеннях

0
333

Компанія Hyundai готується до дебюту електричного кросовера Ioniq 5 N 2023 зі спортивними налаштуваннями. Автомобіль досить довго проходить випробування на дорогах загального користування. Тому його презентація має відбутися найближчим часом.

Незважаючи на те, що корейська новинка все ще прихована захисним камуфляжем, її зовнішність вже відома. Це стало можливим завдяки публікації серії рендерів, створених з урахуванням дизайну стандартного Ioniq 5 та останніх знімків спортивного кросовера (фото: whichcar.com.au ). Судячи з представлених зображень, під час підготовки нової версії Hyundai не вноситиме масштабні зміни у зовнішність. Щоправда, аналогічним чином компанія надходить щодо всіх моделей N-серії.

Корейська новинка отримає червоні гальмівні супорти, які добре проглядаються через тонкі колісні диски. Уздовж нижньої кромки переднього бампера та бічних дверей простяглася декоративна смужка того самого відтінку. Центральний повітрозабірник у корейської новинки став більшим: тепер він практично заходить на колісні арки. Усередині нього розташовується конструкція, що надає більш агресивного вигляду кросоверу. Очікується, що корейська модель зменшить дорожній просвіт і додасть великі колісні диски. Задній бампер також зазнає невеликих змін.

Про те, яким буде електрокросовер, поки що мало що відомо. Багато хто припускає, що він отримає 2 електродвигуни, які в сукупності розвивають до 585 к.с. потужності та 740 Н*м крутного моменту. Таке поєднання разом з іншими змінами допоможе Ioniq 5 N прискорюватися до 100 км/год за 3,5 секунди. При цьому кросовер збереже колишній 77,4-кіловатний акумулятор.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!