Авто

Яким буде новий Renault Clio: перші фото

Share

Популярний Renault Clio має бути оновлений наступного року. Першу неофіційну ілюстрацію було опубліковано на сайті motor1.com.

Така популярність пояснюється його стилем, його технологіями та цінами. Поточна гібридна версія Clio також користується особливою популярністю, зокрема завдяки конкурентоспроможній ціні в порівнянні з конкурентами.

Майбутній успіх Clio залежатиме від його рестайлінгу, запланованого на кінець 2023 року. Хоча зміни не повинні кардинально відрізнятися від поточної версії, Clio має набути більш агресивного вигляду.

Серед найбільш помітних змін новий логотип, розташований у центрі хромованих ґрат, модифіковані світлодіодні фари та нові прилади всередині. Нижня частина бампера також має отримати нові вставки, а профіль автомобіля може бути трохи перероблений. Нарешті, з’являться нові легкосплавні диски, нові кольори кузова та сучасніший інтер’єр.

Поки що зарано говорити про те, які двигуни будуть запропоновані. Однак, цілком імовірно, що версія Full Hybrid E-Tech потужністю 145 л. буде збережено, оскільки вона одна з останніх новинок у лінійці Clio. З іншого боку, майбутнє 1,5-літрового дизельного варіанту залишається невизначеним, оскільки Renault може зазнати тиску з боку “зелених”. Ходять чутки, що Clio може відмовитися від поточного 1,0-літрового двигуна на користь більш ефективного та потужного 1,2-літрового двигуна з турбонаддувом на 90, 110 та 130 к.с. Також можливо, що LPG-варіант Clio базуватиметься на тому самому двигуні.

Не слід також виключати надходження нової гібридної установки для Clio. Після дебюту Captur двигун 1,6 л потужністю 160 л.с. також можна буде зустріти у Clio. Ймовірно, запас ходу на електротязі складатиме понад 60 км. Якщо цю опцію буде запропоновано, Renault стане єдиним виробником у своєму сегменті, який запропонував таку технологію в сегменті В.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Renault

Останні записи

Автомеханік розповів, коли гальмівні колодки потрібно терміново міняти

Справна робота гальмівної системи є ключовою для безпеки на дорогах. Однак водії іноді забувають вчасно…

26.09.2024

Вартість вживаних автомобілів у США йде на спад

Протягом останнього року ціни на вживані автомобілі зі США продовжують знижуватись. Після стрімкого зростання в…

26.09.2024

Пасажирам п’яного водія загрожує до п’яти років ув’язнення

Керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння — це серйозне порушення, яке в Україні карається доволі…

26.09.2024

Розкрито основні проблеми з двигунами вживаних Volkswagen Tiguan

На ринку кросовер Volkswagen Tiguan був представлений у двох поколіннях і довгий час залишався одним…

26.09.2024

Hyundai працює над новим гібридним кросовером

Корейський автовиробник має намір розширити свій асортимент моделей у сегменті SUV. Наступною цікавою прем'єрою компанії…

26.09.2024

Новий Hyundai Palisade отримає 9-місний салон

Розробка другого покоління кросовера Hyundai Palisade активно триває. Прототипи флагманської моделі південнокорейського бренду регулярно потрапляють…

26.09.2024