Надійність та економічність – названі найкращі електромобілі 2022

У рейтингу є як добре відомі моделі, так і новачки на ринку електрокарів.

0
115

Попри те, що електрокари останнім часом займають дедалі більшу частину автомобільного ринку, надійність цих авто досі залишається під сумнівом. Вся річ у тім, що електрокари почали виробляти відносно недавно, і автовиробники просто не встигли зробити їх досить надійними.

Водночас вже сьогодні в США визначили найнадійніші нові електрокари за версією видання Consumer Reports.

У ході дослідження було перевірено інформацію від сотень тисяч власників електрокарів і на підставі цих даних було визначено три найнадійніші авто на електротязі. Лідером рейтингу стала нещодавня новинка від корейців Kia EV6. Водночас першість корейського електрокара пояснюється не стільки його феноменальною надійністю, як тим, що в цьому автомобілі ще нічого не встигло зламатися, оскільки він порівняно новий.

На другому місці за надійністю виявилася найдоступніша і найпопулярніша модель Tesla – Model 3. Замикає трійку лідерів один із наймасовіших та найдоступніших електрокарів у всьому світі – Nissan Leaf. Трохи не дотягла до трійки лідерів і модель Tesla Model Y, показники надійності якої майже такі самі, як і Model 3.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!