Toyota Camry 2024 нового покоління показали на перших зображеннях. Усі подробиці

0
1165

Поточне покоління Toyota Camry, одного з найпопулярніших автомобілів у світі, представлене з 2017 року. Тому на японську модель скоро чекає планова зміна генерацій. Незважаючи на відсутність достовірної інформації про те, якою буде нова Toyota Camry 2024 року, незалежні дизайнери все ж таки змогли відтворити зовнішність седана.

Вони опублікували рендери, які розкривають японську новинку (фото: carscoops.com ). На думку дизайнерів, майбутня Camry “приміряє” на себе дизайн кросовера Crown. Седан отримає спортивний передній бампер з великим повітрозабірником, розділеним на кілька сегментів завдяки металевій вставці. Стандартну головну оптику замінять на світлодіодні смужки, що згинаються. При цьому решітка радіатора буде представлена ​​у вигляді тонкого вирізу.

Кузов японської моделі загалом набув більш спортивного вигляду. Він відрізняється плавними переходами та об’ємними деталями. Лінія даху повільно опускається у бік корми, а колісні диски, зважаючи на все, стали більшими. Повідомляється, що Camry оснастять оновленим мультимедійним комплексом із покращеною графікою. Також седан поповниться віртуальною панеллю приладів та системою, що підтримує керування дверними замками через смартфон.

Ймовірно, Camry збереже гібридний агрегат, що базується на 2,5-літровому «атмосфернику». Його максимальна віддача сьогодні досягає 302 л. Не виключено також варіант з гібридом, який базується на 2,4-літровому турбодвигуні. Цей двигун замінить 3,5-літровий агрегат. Максимальна віддача 2,4-літрового ДВЗ досягає 265, коли як гібрид з ним в основі зможе розвивати близько 335 л. У цьому випадку Camry оснащуватиметься повним приводом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!