Tesla Model 3 і Nissan Leaf увійшли до трійки найнадійніших електромобілів

0
344

Видання Consumer Reports опублікувало підсумки дослідження рівня надійності сучасних електромобілів. Серед виробників, на думку видання, найбезпроблемніші електромобілі роблять Tesla та Nissan: їхні моделі посіли друге та третє місця в «особистому заліку». На перше вирвався Kia EV6, але його результати дослідники вважають не надто репрезентативними.

За підсумками опитування власників, Kia EV6 відзначився найскромнішою кількістю поломок, включно з такими важливими вузлами, як електромотори, акумулятори та системи заряджання. Однак Tesla Model 3, що посіла друге місце, має набагато довшу виробничу історію.

За даними опитування, більше тисячі Model 3, електрокари кожного модельного року, починаючи з 2018-го, демонструють хороший або відмінний рівень надійності. Аналітики видання заявили, що не готові прогнозувати аналогічний результат Kia EV6 після тривалої експлуатації. Історія використання Nissan Leaf ще більш широка.

Саме виробничий досвід дозволяє цим електромобілям демонструвати високі результати: на думку видання, Tesla та Nissan вже пройшли ті етапи роботи над якістю, які інші виробники ще чекають. Проте результат Model 3 був названий унікальним для бренду, оскільки інші моделі Tesla виявилися помітно менш надійними навіть співплатформний кросовер Model Y.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!