Топ-5 автомобілів з пробігом, які варто купити вже цієї зими

Час читання: 2 хв.
0

Одним із найбільш затребуваних авто останніми роками був Renault Kaptur. Ця модель може бути сьогодні найцікавішою для покупки на вторинному ринку. На які моделі варто звернути увагу?

Renault Kaptur – бюджетний автомобіль, адаптований до експлуатації в Україні, оснащений багатим набором опцій – мультимедіа, круїз-контроль, підігрів та автопривід дзеркал, кнопкове запалювання. Він також має значний дорожній просвіт (200 мм) і високий рівень шумоізоляції.

Ще один не менш затребуваний кросовер чеського бренду – Skoda Kodiaq – має всі переваги сімейного SUV. Його місткість та прохідність забезпечена розмірами та дорожнім просвітом у 188 мм, а двері повністю прикриті порогами. Багажник автомобіля досить місткий – від 565 до 1980 літрів залежно від комплектації, що дає змогу подорожувати всією сім’єю з великою кількістю речей. Під капотом – 4-літровий 125-сильний мотор, 6-ступінчаста МКПП та передній привід, все це забезпечують безпечний рух як у місті, так і по трасі чи бездоріжжю.

Реклама

Toyota Camry – седан бізнес-класу – має просторий салон завдяки подовженій колісній базі, високі динамічні та ходові характеристики за рахунок потужних моторів та добре налаштованої підвіски. Якісне лакофарбове покриття, невисока витрата палива та засобів на утримання авто, надійність більшості вузлів та агрегатів – забезпечують Toyota Camry статус одного з найнадійніших японських седанів.

Преміальний Mercedes-Benz E-Класу відрізняють антиблокувальна система, передні, бічні, колінні подушки безпеки, система підтримки заданої температури, мультимедійна система з сенсорним дисплеєм, помічник для підйому в гору, електропривод склопідйомників навіть у базовій комплектації. Бездоганний зовнішній вигляд, шумоізоляція вищого рівня, різноманітність модифікацій, і, зрозуміло, преміальний шкіряний салон і вищий рівень комфорту, а також статус, який дає володіння автомобілем – основні характеристики, які приваблюють українців.

Також популярна на вторинному ринку Росії модель BMW X3 – компактний німецький кросовер преміального класу. Спортивний екстер’єр, 8-ступінчаста АКПП ZF та система повного приводу, поєднання динамічних характеристик та підвищеного комфорту для щоденного переміщення містом – все це забезпечило успіх моделі як у сегменті нових авто, так і вживаних.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!