Jaguar оновив крос F-Pace на 2023 рік: нова мультимедіа, збільшена дальність ходу, а витрата всього 1,6 л на сотню

0
381

Компанія Jaguar внесла значні зміни в гібридний варіант кросовера F-Pace 2023, що підключається. Новий автомобіль вже надійшов у продаж на європейському ринку, зокрема, в Іспанію. Він може похвалитися більшою автономією на 100-відсотковій електриці до 65 км та оновленою інформаційно-розважальною системою.

Вироблений на заводі Jaguar Land Rover у Вулверхемптоні (Великобританія), новий F-Pace P400e з гібридною технологією (PHEV), що підключається, може похвалитися збільшеним запасом ходу на 100% електриці і новим мультимедійним комплексом, який пропонує покращений користувальницький і інтерфейс. Виробник оснастив кросовер літій-іонним акумулятором більшої ємності. Тепер він включає 9 модулів замість 8. Ця зміна дозволяє збільшити ємність накопичувача енергії до 19,2 кВт/год. Завдяки цьому в електричному режимі модель тепер може проїхати 65 км. замість 53 км.

Таким чином, електрична автономія збільшилась на 20 відсотків. Заявлена ​​виробником витрата палива становить 1,6 літра на 100 кілометрів шляху. Силовий агрегат, покладений кросоверу, розвиває 404 л. потужності та 640 Н*м максимального крутного моменту. Він здатний розігнати автомобіль до сотні за 5,3 секунди. Мотор рухається 8-діапазонною автоматичною коробкою передач. Також британській моделі належить система повного приводу. На сьогоднішній день версія P400e становить понад 10% від загального обсягу продажів кросовера F-Pace по всьому світу. Завдяки внесеним удосконаленням компанія Jaguar сподівається значно збільшити цей відсоток.

Що стосується іншого оснащення, то версії R-Dynamic і SE укомплектовані 19- та 20-дюймовими колесами, відповідно. Центральні логотипи на дисках тепер чорно-сріблясті, а не червоно-сріблясті. Пакет Black Pack входить до бази комплектації R-Dynamic SE. Крім того, модифікація SVR отримала обробку Gloss Black для корпусів бічних дзеркал, решітки радіатора, повітрозабірників, заднього бампера та окантування вікон. Інтер’єр машини доповнено новою цифровою панеллю з TFT-екраном, бездротовим зарядним пристроєм та мультимедійною системою Pivi Pro, сумісною з Android Auto та Apple CarPlay. Вартість кросовера варіюється від 77 500 до 91 250 євро, що за поточним курсом еквівалентно 5,17 – 6,08 млн рублів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!