Авто

Peugeot готує оновлену версію кросовера 3008: перші фото

Share

Нещодавно закордонні автомобільні інтернет-видання оприлюднили серію «шпигунських» фотографій дорожніх випробувань на зимовому треку оновленого міського кросовера Peugeot 3008 2024. Водночас повідомляється, що дебют нової машини очікується на рубежі 2023-2024 років.

Згідно з представленими «шпигунськими» фотографіями, новий автомобіль все ще покритий дуже щільним камуфляжем. Тому деталі, які можна побачити, як і раніше, дуже обмежені. Втім, видно, що передні фари розташовані високо по обидва боки верхньої частини решітки радіатора, дизайн якої, у свою чергу, розглянути неможливо через камуфляж. Швидше за все, оптика нового автомобіля матиме розділену конструкцію. При цьому не виключено наявність протитуманних вогнів з обох боків нижньої частини бампера. Арки, що злегка виступають, і бічна спідниця дозволяють говорити, що нижній контур кросовера отримає пластиковий захисний обвіс, що додасть зовнішньому вигляду нотку хардкора. Колісні диски мають повністю чорний багатоспицевий дизайн з матовою текстурою. Збоку новий Peugeot 3008 набуває форми крос-купе з досить високим дорожнім просвітом. На кормі фари припускають високе розташування, що стилістично перегукується з передньою світловою групою. Помітно, що вихлопна система отримає приховану конструкцію. У той же час заднє вікно, закрите камуфляжем, ймовірно, буде досить великим, що не властиве для такого типу кузова (фото: motor1.com ).

Щодо силової складової, то конкретної інформації про новий автомобіль на даний момент немає. Очікується, що паркетник буде доступний в паливній, гібридній, гібридній і чисто електричній версіях, що підключається, а характеристики потужності розкриють пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Peugeot

Останні записи

Автомеханік розповів, коли гальмівні колодки потрібно терміново міняти

Справна робота гальмівної системи є ключовою для безпеки на дорогах. Однак водії іноді забувають вчасно…

26.09.2024

Вартість вживаних автомобілів у США йде на спад

Протягом останнього року ціни на вживані автомобілі зі США продовжують знижуватись. Після стрімкого зростання в…

26.09.2024

Пасажирам п’яного водія загрожує до п’яти років ув’язнення

Керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння — це серйозне порушення, яке в Україні карається доволі…

26.09.2024

Розкрито основні проблеми з двигунами вживаних Volkswagen Tiguan

На ринку кросовер Volkswagen Tiguan був представлений у двох поколіннях і довгий час залишався одним…

26.09.2024

Hyundai працює над новим гібридним кросовером

Корейський автовиробник має намір розширити свій асортимент моделей у сегменті SUV. Наступною цікавою прем'єрою компанії…

26.09.2024

Новий Hyundai Palisade отримає 9-місний салон

Розробка другого покоління кросовера Hyundai Palisade активно триває. Прототипи флагманської моделі південнокорейського бренду регулярно потрапляють…

26.09.2024